Çözüldü goodbyedpi.exe Wİndows tarafından bulunamıyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Moskova Tren Garı
Merhaba, Recep abinin çektiği videoyu izleyerek Discord için goodbye DPI indirdim. DNS ayarlarım yapılı goodbye DPI dosyasını en güncel olan versiyon 0.2.2 indirdim. Ama Recep abinin girdiği dosyaya ben giremiyorum ve fotoğrafta verdiğim hatayı alıyorum. Sorun ne olabilir?

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-21_120136509.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 640
Çözüm
Dosyayı ZIP'ten (veya rardan) çıkartın ve düzgün bir yere klasörü koyun. Klasörü silmemeniz gerekli. Örneğin ben C:\Tweaks klasörünün içine çıkarıyorum ve ardından servisi kurup bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Dosyanın bulunduğu konumu değiştirmemeniz ve klasörü silmemeniz önemli.
Dosyayı ZIP'ten (veya rardan) çıkartın ve düzgün bir yere klasörü koyun. Klasörü silmemeniz gerekli. Örneğin ben C:\Tweaks klasörünün içine çıkarıyorum ve ardından servisi kurup bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Dosyanın bulunduğu konumu değiştirmemeniz ve klasörü silmemeniz önemli.

Çözüm
Çok teşekkürler dosyayı açabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…