Standart kurulumu denedim ancak olmadı uygulamanın detaylı bir kullanım videosu da yok.

Daha kötü olanı da onarım kısmından Discord'u sil yükle yap dedim sildi ama yükleyemedi:')

Güncelleme: Tekrar standart kurulum yaptım bu sefer de "starting" diyor ve 5-10 dk sonra giriyor ama internet inanılmaz yavaş 200 olan hızım 1'den fazla artmıyor ve çoğu uygulama da internet yok hatası alıyorum bir tek YouTube girebildim techolay girene kadar canım çıktı.

Eki Görüntüle 189142

Son düzenleme:
Standart kurulumu denedim ancak olmadı uygulamanın detaylı bir kullanım videosu da yok.

Daha kötü olanı da onarım kısmından Discord'u sil yükle yap dedim sildi ama yükleyemedi:')

Güncelleme: Tekrar standart kurulum yaptım bu sefer de "starting" diyor ve 5-10 dk sonra giriyor ama internet inanılmaz yavaş 200 olan hızım 1'den fazla artmıyor ve çoğu uygulama da internet yok hatası alıyorum bir tek YouTube girebildim Techolay girene kadar canım çıktı.

Eki Görüntüle 189142

çözüm bu hocam. Tek sorun şu bilgisayar her açıldığında bunu da elle açmanız gerekiyor onun dışında internet hızında düşüş yok ve girilmeyen her şeye giriliyor artık. Bende şimdi temiz kurulum yapıp Windows 11'e geçtim saatlerdir arıyordum en son bu konudaki splitwireı denedim aynı bende de çok yavaşlamıştı bunu da şimdi yeni buldum.

Hocam bir şey oldu internet gitti ve uzun süre gelmedi ondan sonra tekrar çalıştırmayı denedim bu şekilde ama bende işe yaramıyor artık :( belki sizde işe yarar.

Hocam sanırım çözdüm bu sefer :D GoodbyeDPI klasöründe bir sürü alternatif program var onları sırayla çalıştırdım ve hiçbirini kapatmadan Discord sayfasına F5 atarak kontrol ettim ve 2. CMD açıldığında çalıştı Superonline alternative yazanları denedim bu arada sende Superonline kullanıyorsan onları dene yine garanti olsun hepsini dene sen service_install_dnsredir_turkey_alternative olanları da deneyin.

Bir yarım saattir falan kullanıyorum 10 numara 5 yıldız her şey yapmadıysanız bunları sizde yapın hocam.

He bir de unutmadan DNS ayarlarıından IPv4 açıp 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapın.

Son düzenleme: