Windows 11 PC'de GoodbyeDPI ile webden Discord'a girebiliyorum ama uygulama hiç durmadan tekrar bağlanmayı deniyor giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Release candidate 3. Bugfixes: Fix crash due to missing second parameter in fake_load_random function Known bugs: Blacklist option may inconsistently work with Kyber enabled, but should at least...
github.com
Bu linkte yer alan goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip adlı dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.
İçerisindeki 2_any_country_dnsredir komut dosyasına sağ tık > düzenle deyin ve açılan ekrandan -9 değerini -5 yapın.
Hocam web de HTTPS ile çalıştığından ancak uygulamada farklı protokollerle çalıştığından olmayabiliyor. Şunu dener misiniz?
GoodbyeDPI klasörüne gir. Yeni metin belgesi oluştur ve adını discord_fix.cmd yap. Dosyanın içine bunları yaz:
Bu yazdığınız komut normal yani Türkiye versiyonu olmayan GoodbyeDPI için değil mi? Arkadaşın SplitWire kullanması daha mantıklı. GoodbyeDPI artık kullanılmaz bence.
Bu yazdığınız komut normal yani Türkiye versiyonu olmayan GoodbyeDPI için değil mi? Arkadaşın splitwire kullanması daha mantıklı. GoodbyeDPI artık kullanılmaz bence.
Windows 11 PC'de GoodbyeDPI ile webden Discord'a girebiliyorum ama uygulama hiç durmadan tekrar bağlanmayı deniyor giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Release candidate 3. Bugfixes: Fix crash due to missing second parameter in fake_load_random function Known bugs: Blacklist option may inconsistently work with Kyber enabled, but should at least...
github.com
Bu linkte yer alan goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip adlı dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.
İçerisindeki 2_any_country_dnsredir komut dosyasına sağ tık > düzenle deyin ve açılan ekrandan -9 değerini -5 yapın.
github.com