GoodbyeDPI ile girilemiyor

Ertuğrul_Nova

Çalışkan
İlk defa bugün denedim. Yurtta kalıyorum ve muhtemelen Superonline sağlayıcı. Bilişim sistemleri biriminden onay almadan oyunlara bile girilmiyordu. Mac adresimi IP adresimi verince oyunlara erişimime izin vermişlerdi. Bunu niye anlatıyorum acaba normal ev kullanıcısı olmadığımdan ne denersen deneyeyim mümkün değil mi girmem?

Hem global hem Türkiye'ye özel GoodbyeDPI'yı denedim. Önce DNS ayarladım sonra alternatifleri çalıştırdım yeniden başlattım denedim olmadı. Remove dosyasını çalıştırdım DNS'i otomatiğe aldım yeniden başlattım sonra alternatifi çalıştırdım sonra DNS'i değiştirdim bu sefer. Yeniden başlattım denedim yine olmadı 4 5 tane alternatif vardı zaten denedim olmadı. Cloudware WARP indirdim onunla giriliyor tek başına çalıştırınca ama o da VPN gibi bir şey herhalde normal VPN'le de giriliyordur zaten. Bölünmüş tünel kullanan VPN'ler var mış onu deneyeceğim en son. Ama benim canımı sıkan bu engeli aşamıyor olmak evde olsaydım belki daha rahat olurdu bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS gerek kalmadan "service_install_dnsredir_turkey_superonline" yanlış bilmiyorsam onu açtınız mı?

Bütün her şeyi denedim. DNS değiştirmene gerek yok denilen alternatif 3 ve 4'ü de DNS değiştirmeden otomatikteyken denedim olmadı. Bu arada DNS değiştirdiğimde 1.1.1.1 (şifrelenmemiş) yazıyor bazı ekran görüntülerinde şifreli yazıyor onun bir önemi var mı acaba?

Bende Turk Telekom kullaniyorum. Hicbir sikinti yoktu. Son iki gundur turkey_dnsredir'i acinca hicbir internet sayfasina giremiyorum.

Hocam siz DoH (HTTPS üzerinden DNS) seçin ve Açık (el ile şablon) seçin ve bu linke girin: https://cloudflare-dns.com/dns-query aynı şekilde diğer DNS'de uyguluyorsunuz. Şifreli yazılacak.

Ben Edge ustunden Cloudflare ile giriyorum Discord'a ama dusuyor. Iki uc gun once calisiyordu.

Hocam siz DoH (HTTPS üzerinden DNS) seçin ve açık (el ile şablon) seçin ve bu linke girin: https://cloudflare-dns.com/dns-query aynı şekilde diğer DNS'de uyguluyorsunuz. Şifreli yazılacak.

DoH'u anlayamadım açar mısın biraz. Ayrıca site açılmıyor. HTTP error 400 diyor. Anladım el ile linki yağıştır diyorsun yani. Yaptım onu da yine şifrelenmemiş diyor ben SS atayım birkaç tane daha iyi olur. EDİT: Kopyala yapıştır yapıyorum olmuyormuş yanlış yere bakmışım.

Herhangi bir VPN veya DNS değiştirici kullanmamama rağmen, OperaGX'in içindeki gömülü Discord'a girip kullanabiliyorum. VPN ve GoodbyeDPI haricinde bunu da deneyebilirsiniz, fakat sadece bende mi çalışıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…