Efas Gelişen Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 24 Ocak 2025 #1 Diğer sitelere girebilmeme rağmen Discord'un uygulaması açılmıyor.
user Çalışkan Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Beğeniler 3 24 Ocak 2025 #2 Efas dedi: Diğer sitelere girebilmeme rağmen Discord'un uygulaması açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Superonline mi kullanıyorsun?
Efas dedi: Diğer sitelere girebilmeme rağmen Discord'un uygulaması açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Superonline mi kullanıyorsun?
KS KS Efas Gelişen Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 24 Ocak 2025 #3 user dedi: Superonline mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır Türk Telekom.
user Çalışkan Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Beğeniler 3 24 Ocak 2025 #4 Efas dedi: Diğer sitelere girebilmeme rağmen Discord'un uygulaması açılmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirdin mi? Değiştirmediysen değiştir. Mümkünse DNS over HTTPS'ya da DNS over TSL kullan. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2025
Efas dedi: Diğer sitelere girebilmeme rağmen Discord'un uygulaması açılmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirdin mi? Değiştirmediysen değiştir. Mümkünse DNS over HTTPS'ya da DNS over TSL kullan.
KS KS Efas Gelişen Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 24 Ocak 2025 #5 user dedi: DNS değiştirdin mi? Değiştirmediysen değiştir. Mümkünse DNS over HTTPS'ya da DNS over tsl kullan. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirdim ayarlardan zaten diğer sitelere girebiliyorum ama Discord'un uygulamasına giremiyorum.
user dedi: DNS değiştirdin mi? Değiştirmediysen değiştir. Mümkünse DNS over HTTPS'ya da DNS over tsl kullan. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirdim ayarlardan zaten diğer sitelere girebiliyorum ama Discord'un uygulamasına giremiyorum.
user Çalışkan Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Beğeniler 3 24 Ocak 2025 #6 Efas dedi: DNS değiştirdim ayarlardan zaten diğer sitelere girebiliyorum ama Discord'un uygulamasına giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan açılıyor mu
Efas dedi: DNS değiştirdim ayarlardan zaten diğer sitelere girebiliyorum ama Discord'un uygulamasına giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan açılıyor mu
KS KS Efas Gelişen Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 24 Ocak 2025 #7 user dedi: Tarayıcıdan açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda GoodbyeDPI olmadanda açılıyor.
user dedi: Tarayıcıdan açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda GoodbyeDPI olmadanda açılıyor.
C cakiiiiiii3 Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 892 Beğeniler 283 24 Ocak 2025 #8 Discord arada öyle yapıyor bi ara arkadaşımla banada olmuştu uygulama almıyordu kendini giris ekranında dönüyordu beklemen lazım
Discord arada öyle yapıyor bi ara arkadaşımla banada olmuştu uygulama almıyordu kendini giris ekranında dönüyordu beklemen lazım
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.896 Çözümler 22 Beğeniler 2.491 Yer Planarcadia 25 Ocak 2025 #9 Efas dedi: Tarayıcıda GoodbyeDPI olmadanda açılıyor. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI'ın Türk sürümünü kurdun değil mi?
Efas dedi: Tarayıcıda GoodbyeDPI olmadanda açılıyor. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI'ın Türk sürümünü kurdun değil mi?
KS KS Efas Gelişen Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 25 Ocak 2025 #10 Astronotarda dedi: GoodbyeDPI'ın Türk sürümünü kurdun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, neyse sorunu hallettim zaten.
Astronotarda dedi: GoodbyeDPI'ın Türk sürümünü kurdun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, neyse sorunu hallettim zaten.