KS KS O OMFA Çalışkan Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 89 Beğeniler 13 2 Temmuz 2025 #11 SadeceZinzap dedi: Şunu izlediğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda da dediğim gibi Türkiye sürümünü kullanıyorum. Videosu burada: Sizin attığınızı da denedim hocam. Hala sorun devam ediyor. Başka bir yöntem var mı acaba? Biliyor musunuz? Son düzenleme: 2 Temmuz 2025
SadeceZinzap dedi: Şunu izlediğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda da dediğim gibi Türkiye sürümünü kullanıyorum. Videosu burada: Sizin attığınızı da denedim hocam. Hala sorun devam ediyor. Başka bir yöntem var mı acaba? Biliyor musunuz?
Norasu Gelişen Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 3 Temmuz 2025 #12 Güncelleme: Birkaç kez bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bugün kendiliğinden düzeldi sorun. Şu an aynı şekilde sorunsuz kullanabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
Güncelleme: Birkaç kez bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bugün kendiliğinden düzeldi sorun. Şu an aynı şekilde sorunsuz kullanabiliyorum.