Rehber GoodbyeDPI ile Windows'ta VPN olmadan sansürü aşma rehberi

Android içinde rehberinizi bekliyorum hocam. Windows'ta sorunsuz uzun zamandır kullanıyorum. Android'de çalışan bulamadım cihazım rootlu. Bir de keenetic modeme nasıl kurulacağını anlatan bir rehber yapabilirseniz çok iyi olur.

Rootlu Android cihaza kurmak daha rahat ama her modeme kurulmuyor malesef. Modemin OpenWrt destekli olması lazım.

Bir Rus, checklists klasöründeki TXT dosyasına bunları ekleyerek tarama başlatıyor. Bizim de eklememiz gerekmez mi? Çünkü attığın TXT'de Discord ile alakalı sadece 2 link var. İnternet tarayıcısından açılıyor ama uygulama açılmıyor. Yazdığım linkleri checklists klasöründeki "default - all.txt" dosyasına ekleyerek scripti çalıştırdığımda Discord uygulaması da çalıştı.

Bahsettiğim linkler:

Dis. Gd
discord.co
discord.com
Discord. Design
Discord. Dev
discord.gg
Discord. Gift
Discord. Gifts
Discord. Media
Discord. New
Discord. Store
Discord. Tools
discordapp.com
discordapp.net
discordmerch.com
discordpartygames.com
discord-activities.com
discordactivities.com
discordsays.com
discordstatus.com

Farkeden bir şey olmuyor, Discord haricinde 2 tane daha yasaklı site var. Hepsine birden success verirse tüm engeller aşılıyor zaten. Basit tutmak adına checklisti öyle hazırladım yine de oraya istediğiniz kadar link ekleyerek deneyebilirsiniz.

Oldu hocam çok teşekkürler güzel rehberiniz için çok yararlı oldu bana emeğinize sağlık.

Oldu hocam çok teşekkürler güzel rehberiniz için çok yararlı oldu bana emeğinize sağlık.
Teşekkürler. services.msc'de burasının otomatik olduğundan emin olun, bilgisayarı yeniden başlattığınızda program her zaman otomatik açılsın.

Benim gibi yanlışlıkla sonuç ekranını kapatırsanız dosyalar kısmında logs var oradan sonuçlara erişebilirsiniz.

Bu arada bu yöntem bende çalışmıyor.

Benim gibi yanlışlıkla sonuç ekranını kapatırsanız dosyalar kısmında logs var oradan sonuçlara erişebilirsiniz.

Bu arada bu yöntem bende çalışmıyor.
Checklists klasöründeki "default - all.txt" dosyasına daha fazla erişim engelli site ekleyerek öyle dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…