Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.980 Çözümler 16 Beğeniler 1.264 Yer İstanbul 14 Ekim 2024 #31 Chomusuke dedi: Ben bu dosyaya ulaşamıyorum, nereden ulaşabilirim acaba? Yöntemi denemek istiyorum. Bir de online oyunlar oynarken sıkıntı yaratır mı bu yöntem? Genişletmek için tıkla... Bende ulaşamıyorum. Linki yenileme şansınız var mıdır hocam? @3399
Chomusuke dedi: Ben bu dosyaya ulaşamıyorum, nereden ulaşabilirim acaba? Yöntemi denemek istiyorum. Bir de online oyunlar oynarken sıkıntı yaratır mı bu yöntem? Genişletmek için tıkla... Bende ulaşamıyorum. Linki yenileme şansınız var mıdır hocam? @3399
N nco.scknr Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Beğeniler 6 Yer İstanbul 14 Ekim 2024 #32 @3399 Hocam merhaba link galiba çalışmıyor , yenileme şansınız var mı?
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.980 Çözümler 16 Beğeniler 1.264 Yer İstanbul 14 Ekim 2024 #33 nco.scknr dedi: @3399 Hocam merhaba link galiba çalışmıyor , yenileme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Release 0.2.3rc3 · ValdikSS/GoodbyeDPI Release candidate 3. Bugfixes: Fix crash due to missing second parameter in fake_load_random function Known bugs: Blacklist option may inconsistently work with Kyber enabled, but should at least... github.com
nco.scknr dedi: @3399 Hocam merhaba link galiba çalışmıyor , yenileme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Release 0.2.3rc3 · ValdikSS/GoodbyeDPI Release candidate 3. Bugfixes: Fix crash due to missing second parameter in fake_load_random function Known bugs: Blacklist option may inconsistently work with Kyber enabled, but should at least... github.com