GoodbyeDPI işe yaramıyor

Restart attım oldu hocam teşekkürler. Çok iyiymiş ama GoodbyeDPI olmadı bu oldu sebebi nedir?
Hocam Goodbey DPI size denenmiş ve sistem içerisinde olan parametreler ile bir giriş sağlamaya çalışıyor. Zapret'de bundan çok farklı değil, Zapret'de verilen block check kısmında sizin için orijinal ya da denenmiş parametreler bulmaya çalışıyor. Zapret TR ise Zapret motorunu kullanarak, DPI Bypass için gereken parametreyi sadece denenmiş ve genel geçer kayıtlı parametreler ile denemek ile birçok farklı değişkeni hesaba katarak ISS için en uygun orijinal parametreyi bulmayı sağlar. Bu programı aslında Superonline kullanıcıları için geliştirmek istedim çünkü Superonline DPI Bypass sistemlerini en çok engelleyen bir ISS. Buna karşı bir alternatif olsun istedim.

Aynısı benim de başıma geldi çok önceden DNS'i ayarlaman lazım ayarladıysanda 1.1.1.1 HTTPS üzerinden DNS kapalı olmalı alternatifte 1.0.0.1 HTTPS üzerinden DNS açık böyle yapınca hem Steam gibi uygulamalarda internet yok hatası almadım hem de GoodbyeDPI çalışmaya başladı. Bende işe yaradı belki sizde de işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…