Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 18 Ağustos 2025 #11 Lykia dedi: Bunun virüs olma ihtimalı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sorunuzun cevabını videoda bulabilirsiniz.
Lykia dedi: Bunun virüs olma ihtimalı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sorunuzun cevabını videoda bulabilirsiniz.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.305 18 Ağustos 2025 #12 @Lykia, hayır. Recep Baltaş'ın da yardımıyla yazıldı. Zaten GoodByeDPI Turkey ile aynı yazılımcısı.
KS KS L Lykia Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Beğeniler 13 Yer İstanbul 18 Ağustos 2025 #13 Hermione Jean Granger dedi: @Lykia, hayır. Recep Baltaş'ın da yardımıyla yazıldı. Zaten GoodByeDPI Turkey ile aynı yazılımcısı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim bunuda bi bakalım. Hermione Jean Granger dedi: @Lykia, hayır. Recep Baltaş'ın da yardımıyla yazıldı. Zaten GoodbyeDPI turkey ile aynı yazılımcısı. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denediğimde Valorant pingim yükseliyor aynı mevzu Kaspersky'ın VPN'inde de var zaten ama oda çalışmıyor bölünmüş tünelleme. Son düzenleme: 18 Ağustos 2025
Hermione Jean Granger dedi: @Lykia, hayır. Recep Baltaş'ın da yardımıyla yazıldı. Zaten GoodByeDPI Turkey ile aynı yazılımcısı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim bunuda bi bakalım. Hermione Jean Granger dedi: @Lykia, hayır. Recep Baltaş'ın da yardımıyla yazıldı. Zaten GoodbyeDPI turkey ile aynı yazılımcısı. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denediğimde Valorant pingim yükseliyor aynı mevzu Kaspersky'ın VPN'inde de var zaten ama oda çalışmıyor bölünmüş tünelleme.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 18 Ağustos 2025 #14 Lykia dedi: İstisnalarda olmuyor işte hocam ekledim defalarca her şeyini ekledim hiçbir şekilde çalıştırmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığınıza emin misiniz? Bende sorunsuz çünkü.
Lykia dedi: İstisnalarda olmuyor işte hocam ekledim defalarca her şeyini ekledim hiçbir şekilde çalıştırmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığınıza emin misiniz? Bende sorunsuz çünkü.
KS KS L Lykia Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Beğeniler 13 Yer İstanbul 18 Ağustos 2025 #15 Afterbyte dedi: Doğru yaptığınıza emin misiniz? Bende sorunsuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Normal indirip standart kurulum yaptım hocam discorda giriyor ama valorant da ping yapıyor.
Afterbyte dedi: Doğru yaptığınıza emin misiniz? Bende sorunsuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Normal indirip standart kurulum yaptım hocam discorda giriyor ama valorant da ping yapıyor.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.305 18 Ağustos 2025 #16 @Lykia, SplitWire-Turkey nasıl Valorant pinginizi yükseltiyor ki? Bu yazılım tüm internet trafiğini etkilemiyor. Sadece Discord'a özel.
@Lykia, SplitWire-Turkey nasıl Valorant pinginizi yükseltiyor ki? Bu yazılım tüm internet trafiğini etkilemiyor. Sadece Discord'a özel.
KS KS L Lykia Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Beğeniler 13 Yer İstanbul 18 Ağustos 2025 #17 Hermione Jean Granger dedi: @Lykia, SplitWire-Turkey nasıl Valorant pinginizi yükseltiyor ki? Bu yazılım tüm internet trafiğini etkilemiyor. Sadece Discord'a özel. Genişletmek için tıkla... Hocam etkiliyor bende anlamıyorum kasperskyda bölünmüş tünelleme de etkileyebiliyor.
Hermione Jean Granger dedi: @Lykia, SplitWire-Turkey nasıl Valorant pinginizi yükseltiyor ki? Bu yazılım tüm internet trafiğini etkilemiyor. Sadece Discord'a özel. Genişletmek için tıkla... Hocam etkiliyor bende anlamıyorum kasperskyda bölünmüş tünelleme de etkileyebiliyor.
Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 18 Ağustos 2025 #18 Bu Kaspersky'dan ben de vaz geçemiyorum. Muadili var ise geçelim yahu
KS KS L Lykia Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Beğeniler 13 Yer İstanbul 18 Ağustos 2025 #19 Kaandrick Lamar dedi: Bu Kaspersky'dan ben de vaz geçemiyorum. Muadili var ise geçelim yahu Genişletmek için tıkla... Sadece VPN'i silmedim eğerki discord bir gün açılırsa o zaman tekrar kaspersky indirirriz.
Kaandrick Lamar dedi: Bu Kaspersky'dan ben de vaz geçemiyorum. Muadili var ise geçelim yahu Genişletmek için tıkla... Sadece VPN'i silmedim eğerki discord bir gün açılırsa o zaman tekrar kaspersky indirirriz.
Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 18 Ağustos 2025 #20 Ben çok fazla kaşıklıyorum. Bana kesin AV lazım hocam. Bu meretin de ikamesini bulamıyorum.