Guneyxz Becerikli Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 243 Çözümler 2 Beğeniler 89 Yer Antalya/Finike 27 Ocak 2026 #1 Son 2-3 günde GoodbyeDPI aşırı bir lag yapıyor. Sizce çözümü nedir? Yardımcı olacaklara teşekkürler.
Stormweaver Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 792 Çözümler 4 Beğeniler 567 Yer Ankara 27 Ocak 2026 #2 Guneyxz dedi: Son 2-3 günde GoodbyeDPI aşırı bir lag yapıyor. Sizce çözümü nedir? Yardımcı olacaklara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor, anlamış değilim. Artı 0 Eksi
Guneyxz dedi: Son 2-3 günde GoodbyeDPI aşırı bir lag yapıyor. Sizce çözümü nedir? Yardımcı olacaklara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor, anlamış değilim.
C cerrahpaşalı Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 236 27 Ocak 2026 #3 Guneyxz dedi: Son 2-3 günde GoodbyeDPI aşırı bir lag yapıyor. Sizce çözümü nedir? Yardımcı olacaklara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey kullanmayı denediniz mi? Mesela Splitwire gibi. Artı 0 Eksi
Guneyxz dedi: Son 2-3 günde GoodbyeDPI aşırı bir lag yapıyor. Sizce çözümü nedir? Yardımcı olacaklara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey kullanmayı denediniz mi? Mesela Splitwire gibi.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.474 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 27 Ocak 2026 #4 GoodbyeDPI tarihi eser olmadı mı ya? Ben bunu kullanıyorum: Artı 0 Eksi
O oguzww7 Çalışkan Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 41 Beğeniler 18 Yer İzmir 27 Ocak 2026 #5 Michael MYERS dedi: GoodbyeDPI tarihi eser olmadı mı ya? Ben bunu kullanıyorum: Genişletmek için tıkla... Roblox'u da çalıştırır mı acaba? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: GoodbyeDPI tarihi eser olmadı mı ya? Ben bunu kullanıyorum: Genişletmek için tıkla... Roblox'u da çalıştırır mı acaba?
C cerrahpaşalı Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 236 27 Ocak 2026 #6 oguzww7 dedi: Roblox'u da çalıştırır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Discord erişime yasaklı olmasına rağmen bunun yardımıyla girebiliyorsak Roblox'u da çalıştırır. Artı 0 Eksi
oguzww7 dedi: Roblox'u da çalıştırır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Discord erişime yasaklı olmasına rağmen bunun yardımıyla girebiliyorsak Roblox'u da çalıştırır.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.474 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 27 Ocak 2026 #7 oguzww7 dedi: Roblox'u da çalıştırır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım çalıştırabildi bununla. Artı 0 Eksi
oguzww7 dedi: Roblox'u da çalıştırır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım çalıştırabildi bununla.
KS KS Guneyxz Becerikli Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 243 Çözümler 2 Beğeniler 89 Yer Antalya/Finike 27 Ocak 2026 #8 cerrahpaşalı dedi: Başka bir şey kullanmayı denediniz mi? Mesela splitwire gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Artı 0 Eksi
cerrahpaşalı dedi: Başka bir şey kullanmayı denediniz mi? Mesela splitwire gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
C cerrahpaşalı Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 236 27 Ocak 2026 #9 Guneyxz dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman SplitWire kullanmanız daha mantıklı. GoodbyeDPI kullanılmaz artık. Artı 0 Eksi
Guneyxz dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman SplitWire kullanmanız daha mantıklı. GoodbyeDPI kullanılmaz artık.