Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hirpi35

Uzman
Yer
New York/Amerika
Merhaba, VPN yüklemek istemediğimden GoodbyeDPI yüklemeyi düşünüyorum bazı yerler güvenli değil yüklemeyin virüslü demişler açıkçası kararsız kaldım güvenli midir ve bir de uygulamayi açtığımda CMD açılıyor CMD'yi kapattığımda komple kapaniyor mu ve internet hizimda çok fark eder mi?

Çözüm
Güvenilir, açık kaynak kodlu zaten.

Service olarak kurulmazsa CMD açıkken çalışır, CMD penceresini kapatırsanız kapanır. Service olarak kurulursa bilgisayar açıldığında otomatik çalışmaya başlar, ilk kurulumdan sonra bir şey yapmanıza gerek kalmaz; service_remove dosyası ile kaldırabilirsiniz.

Başka bir forumda GoodbyeDPI Türkiye sürümünün yapımcısının açtığı konu. Detaylar anlatılmış, inceleyebilirsiniz.

Service olarak kurulmazsa CMD açıkken çalışır, CMD penceresini kapatırsanız kapanır. Service olarak kurulursa bilgisayar açıldığında otomatik çalışmaya başlar, ilk kurulumdan sonra bir şey yapmanıza gerek kalmaz; service_remove dosyası ile kaldırabilirsiniz.

Başka bir forumda GoodbyeDPI Türkiye sürümünün yapımcısının açtığı konu. Detaylar anlatılmış, inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam YouTube'da görmüştüm bazıları güvenli değil falan demiş ondan.

Tamamdır çok teşekkür ederim.