GoodbyeDPI ve Kaspersky aynı anda açık olunca internet kesiliyor

xQEFA

Uzman
Merhaba, Discord için GoodbyeDPI kullanmaya başladım. GoodbyeDPI ve Kaspersky aynı anda açık olunca internetin gittiğini fark ettim. GoodbyeDPI açıkken Kaspersky'i kapatınca düzeliyor açınca geri kesiliyor.

Merhaba, Discord için GoodbyeDPI kullanmaya başladım. GoodbyeDPI ve Kaspersky aynı anda açık olunca internetin gittiğini fark ettim. GoodbyeDPI açıkken Kaspersky'i kapatınca düzeliyor açınca geri kesiliyor.

Amaç zaten Discord'a girmek değil mi?
Neden VPN açıyorsun?
Goodbye DPI açıkken paketler şifrelenir ve farklı protokol kullanır, VPN açınca protokoller çakışıyor veya VPN sunucusuna iletmiyor.

Amaç zaten Discord'a girmek değil mi?
Neden VPN açıyorsun?
Goodbye DPI açıkken paketler şifrelenir ve farklı protokol kullanır, VPN açınca protokoller çakışıyor veya VPN sunucusuna iletmiyor.
VPN açmıyorum hocam anlayamadım tam olarak.

Çözümü yok mu istisnalara ekleyip falan Kaspersky kapalı kalmasın Discord 7/24 açık çünkü.

Çözümü yok mu istisnalara ekleyip falan Kaspersky kapalı kalmasın Discord 7/24 açık çünkü.

Ekleyemessiniz maalesef otomatik engelliyor kaspersky/malwarebytes, Başka antivirüsler engelliyormu bilgim yok.

Buradaki konuda çeşitli çözümler sunulmuş ama sanırım bazıları çalışmıyor.

Bunu bir deneyebilirsin;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…