Yer
Unknown
Esenlikler,

Bugüne kadar GoodbyeDPI kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu lakin 1 haftadır GoodbyeDPI'dan dolayı Kick yayınları açılmamakta. GoodbyeDPI'ı sildikten sonra bu durum düzeldi ve araştırmalarım sonucu Çağrı Taşkın'ın SplitWire-Turkey programını kurup, ws standart kurulum (wiresock) yaptım. Evet, Discord açılıyor lakin GoodbyeDPI kadar hızlı değil, internet siteleri yavaş yükleniyor. Bu tarz sorunlar mevcut. İnternet sağlayıcım Türksat Kablonet. Nasıl çözebilirim?

Şimdiden teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim!

GoodbyeDPI kullanırken Discord'a sorunsuz giriyorsan kullanmaya Blacklist özelliğiyle devam edebilirsin.

Videonun sabit mesajına da bakmanı öneririm.

Buradaki Blacklist özelliği şu şekilde mi çalışıyor? Blacklist dosyasına eklediğimiz sitelerde, GoodbyeDPI aktif mi oluyor yoksa o sitelerde çalışmıyor mu? Orayı pek anlayamadım da.

Dostum hosts dosyasına eklediğin domainler için GoodbyeDPI aktif olur. Yani Discord için GoodbyeDPI çalışsın diyorsan discord domainlerini yazacaksın. Kick yazarsan kick için de çalışır, kick'i GoodbyeDPI bozduğuna göre bunu istemiyoruz, yani oraya kick yazmayacaksın.

Dostum hosts dosyasına eklediğin domainler için GoodbyeDPI aktif olur. Yani Discord için GoodbyeDPI çalışsın diyorsan discord domainlerini yazacaksın. Kick yazarsan kick için de çalışır, kick'i GoodbyeDPI bozduğuna göre bunu istemiyoruz, yani oraya kick yazmayacaksın.
Teşekkür ederim. Peki bu Blacklist yöntemi Discord'un Windows uygulaması içinde çalışıyor mu? Tarayıcıdan kullanmıyorum çünkü Discord'u.