Google $5.000.000.000 Ceza Ödeyebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaantoker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 784
Ziyaret ettiğin siteleri zaten görebiliyorlar? Bu yeni bir şey değil? Chrome'da gizli sekme açılınca kendi ekranında bile yazıyor "Etkinlik kaydedilmez ama internet sağlayıcınız, okulunuz görebilir" diye.

Haber niteliği olmayan bir yazı olmuş.

İnsan her şeyi normalleştirebilir "adam öldürmenin cezası yok" yazarak bunun anayasalar da , yasalar da olmasını sağlayarak insan öldürmeyi normalleştirebilirsiniz. bütün sorun bunun gerçekten "normal" olup olmadğıdır.

Bu zaten yaptıkları bir şeydi. En basitinden Google'da yaptığınız arama, karşınıza tekrardan çıkıyor. Ona göre reklam, önerilen vb. tarzında unsurlar karşınıza çıkıyor.

O sırada yan komşunun Wi-Fi bağlantısını kırıp VPN ile ondan bağlanıp IP gizleme programı ile izleyen ben ama IP izleme programınıda yan komşunun bilgisayarından Team Viewer ile açan ben.

Hangi kategorileri sevdiğimi öğrenmiş olurlar. Devlet sırları saklamıyorum, çok da umurumda değil. Gizlilik takıntısını da çözemiyorum. Bırak izlesinler, abuk subuk alakasız reklam yerine işime yarayacak reklamlar göreyim daha iyi.

İşin komik tarafı diyelim Samsung 990 Pro SSD satın aldım "sürekli SSD reklamı görüyorum" bak net söylüyorum "kanka ben SSD aldım ihtiyacım yok artık, gösterme bana bu reklamları"

Son düzenleyen: Moderatör:
Mis gibi, veri cukkalamasını geçtik YouTube'da topluluk altyazısını ve birçok özellik kaldırıp premium almaya zorlayan bir şirkete bu az gelir be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…