Google Ads ödeme hesabı etkinliği nasıl sonlandırılır ve ödeme nereden yapılır?

Sıradan İnsan

Başarılı
Selam arkadaşlar. Benim Google Ads uygulamasında ödeme hesabı etkinliğimi sonlardırmam gerekiyor. Ben bunu ödeyeceğim fakat nereden ödeyeceğimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Benim Google Ads uygulamasında ödeme hesabı etkinliğimi sonlardırmam gerekiyor. Ben bunu ödeyeceğim fakat nereden ödeyeceğimi bilmiyorum.
Google Ads ödeme hesabınızı sonlandırmak ve ödemelerinizi yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

Google Ads Hesabınızı Sonlandırma:​

1. Google Ads Hesabınıza Giriş Yapın:
- Google Ads web sitesine gidin ve hesabınıza giriş yapın.

2. Yönetici Ayarlarına Girin:
- Sol üst köşede bulunan "Ayarlar" (dişli simgesi) ikonuna tıklayın.

3. Hesap Ayarları:
- Açılan menüden "Hesap" kısmına tıklayın.

4. Hesap Durumu:
- "Hesap durumu" veya "Hesabı kapat" seçeneğini bulun. Burada "Hesabı Kapat" veya benzeri bir seçeneği göreceksiniz.

5. Onayla:
- Hesabınızı kapatma nedeninizi seçin ve işlemi onaylayın.

Ödeme Yapma:​

1. Ödeme Sekmesine Gitme:
- Hesabınıza girdikten sonra sol menüde "Ödemeler" sekmesini bulun.

2. Ödeme Yöntemi Seçimi:
- Burada mevcut ödeme yöntemlerinizi göreceksiniz. Yeni bir yöntem eklemek isterseniz "Ödeme yöntemi ekle" seçeneğine tıklayın.

3. Ödeme Yapma:
- Ödemelerinizi yapmak için "Ödeme yap" veya “Ödeme yap ve yeni ödeme yöntemi ekle” seçeneğine tıklayarak gereken adımları izleyin.

Not:​

- Google Ads ödeme işlemlerinizi tamamladıktan sonra, hesabınızı kapattığınızdan emin olun.

Eğer başka bir detaya ihtiyacınız varsa, lütfen belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…