Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 176 Beğeniler 58 18 Şubat 2026 #1 Okulda tahtadan bir şey aratmıştım ve AI Overview gördüm, internet kablo ile geliyor ve herhangi bir şey kurmadık alakalı.
Okulda tahtadan bir şey aratmıştım ve AI Overview gördüm, internet kablo ile geliyor ve herhangi bir şey kurmadık alakalı.
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 19 Şubat 2026 #2 Dazti dedi: Okulda tahtadan bir şey aratmıştım ve AI Overview gördüm, internet kablo ile geliyor ve herhangi bir şey kurmadık alakalı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun yavaş yavaş dağıtılmaya başlanmış.
Dazti dedi: Okulda tahtadan bir şey aratmıştım ve AI Overview gördüm, internet kablo ile geliyor ve herhangi bir şey kurmadık alakalı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun yavaş yavaş dağıtılmaya başlanmış.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 19 Şubat 2026 #3 Bende mevcut. Geldiğine dair haberler de var evet. Türkiye’de AI Modu ve AI Bakışı Dönemi Başlıyor Dilediğiniz her şeyi sorabilmeniz ve interneti özgürce keşfedebilmeniz için en güçlü yapay zeka destekli arama deneyimlerimizi Türkiye'ye getiriyoruz. blog.google
Bende mevcut. Geldiğine dair haberler de var evet. Türkiye’de AI Modu ve AI Bakışı Dönemi Başlıyor Dilediğiniz her şeyi sorabilmeniz ve interneti özgürce keşfedebilmeniz için en güçlü yapay zeka destekli arama deneyimlerimizi Türkiye'ye getiriyoruz. blog.google
KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 176 Beğeniler 58 19 Şubat 2026 #4 Sadece_Emir dedi: Hayırlı olsun yavaş yavaş dağıtılmaya başlanmış. Genişletmek için tıkla... Bende yok,yanlış yerlerden başlanmış bence. Toby Fox dedi: Bende mevcut. Geldiğine dair haberler de var evet. Türkiye’de AI Modu ve AI Bakışı Dönemi Başlıyor Dilediğiniz her şeyi sorabilmeniz ve interneti özgürce keşfedebilmeniz için en güçlü yapay zeka destekli arama deneyimlerimizi Türkiye'ye getiriyoruz. blog.google Genişletmek için tıkla... Sizde mevcut olmasına sevindim.
Sadece_Emir dedi: Hayırlı olsun yavaş yavaş dağıtılmaya başlanmış. Genişletmek için tıkla... Bende yok,yanlış yerlerden başlanmış bence. Toby Fox dedi: Bende mevcut. Geldiğine dair haberler de var evet. Türkiye’de AI Modu ve AI Bakışı Dönemi Başlıyor Dilediğiniz her şeyi sorabilmeniz ve interneti özgürce keşfedebilmeniz için en güçlü yapay zeka destekli arama deneyimlerimizi Türkiye'ye getiriyoruz. blog.google Genişletmek için tıkla... Sizde mevcut olmasına sevindim.