em1rr

Uzman
Selam. Yaklaşık 20 gün önce Google AI Pro üyeliği aldım. Fakat bu sabah Pro modelimin limitinin dolduğunu gördüm. Anladığım kadarıyla bu günlük limit çünkü bu akşam biteceğini söylüyor. Yaklaşık 1 hafta önce Pro modeli ile bir sohbette 300 mesajlık bir sohbet geçmişim oldu ve böyle bir sorun yaşamadım. Bugün Pro modeli ile 30 mesajlık sohbet gerçekleştirdim bir konu hakkında fakat birdenbire böyle bir uyarı aldım. Yani günlük bir limit olduğunu falan düşünmüyorum. Neden oldu bu?

1771564650381.webp

1771564657108.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 40 dk sonra limit sıfırlanacak. Beklemeniz gerekiyor. Dünden beri çok sık kullanmışsınızdır. Sadece bugün saat 08 iken bile 30 mesaj gönderdiyseniz çok sık kullanıyorsunuzdur ve normal limitin dolması. Çünkü bu AI modelleri ciddi enerji harcıyor ve milyonlar kullanıyor. Eğer daha ciddi kullanımlarınız varsa AI Ultra aboneliğine geçebilirsiniz ama o da ekipler için. Kişisel kullanımlar için değil.

Sadece 40 dk sonra limit sıfırlanacak. Beklemeniz gerekiyor. Dünden beri çok sık kullanmışsınızdır. Sadece bugün saat 08 iken bile 30 mesaj gönderdiyseniz çok sık kullanıyorsunuzdur ve normal limitin dolması. Çünkü bu AI modelleri ciddi enerji harcıyor ve milyonlar kullanıyor. Eğer daha ciddi kullanımlarınız varsa AI Ultra aboneliğine geçebilirsiniz ama o da ekipler için. Kişisel kullanımlar için değil.

Ücretli hiçbir abonelik sınırsız token sunmuyor maalesef. Uzatılmış sınır sunuyorlar.

Anladım çok teşekkür ederim sağ olun.