Yardımcı araç benimde çok işime yaradı ama bir Instagram kullanıcısı hakkında böyle şeyler diyemez. Konuşma dökümünü atıcağım şuan telefonumun şarjı yok.
Sadece "kullanıcı" kimdir dedim. Yorumları hakkında neler düşünüyorsun dedim. Kendi Geminim kesinlikle böyle davranmadı benim olduğumu bildiği için.
Geçiceğim zaten. AI hep işime yarardı ama bir kullanıcı hakkında böyle şeyler demekte olmaz. Ben olduğumu söyleyince ne tepki vericek çok merak ediyorum.
Tam fotoğrafları atamıyorum. Kendisinden özet istedim. İlk başta benim hakkımda teknoloji hakkında bilgili birisi dedi. Kendisinden yorumları hakkında ne düşünüyorsun dediğimde bu. Şuanda tekrardan kendisinden aynı şekilde aynı soruları sorsam bile farklı yanıtlar alıyorum, bu dediklerinin aksine bambaşka şeyler diyor. Şuanda beni övüyor. Yanıtına Dislike koydum diye galiba.
Eki Görüntüle 265071
Bu yanıtlar tamamen Instagram'da arama yaparak verdi. Evet yorumunu istedim ama bu kadar sert olmasını beklemezdim şimdi.
Techolay hesabımı nerden biliyor derseniz profilimde açıklamada Techolay hesabım yazıyor.