Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 16 Mayıs 2026 #1 Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor.
Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor.
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.678 Makaleler 24 Çözümler 100 Beğeniler 3.109 Yer Cordis Die 16 Mayıs 2026 #2 Michael MYERS dedi: Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Eki Görüntüle 249797 Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Depolama - Google kısmından önbelleği temizlemeyi deneyin, işe yaramazsa bir de güncellemeleri kaldırıp Play Store'dan tekrar güncelleyin.
Michael MYERS dedi: Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Eki Görüntüle 249797 Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Depolama - Google kısmından önbelleği temizlemeyi deneyin, işe yaramazsa bir de güncellemeleri kaldırıp Play Store'dan tekrar güncelleyin.