Michael MYERS 70 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.098 Çözümler 88 Beğeniler 6.403 Yer Haddonfield, Illinois 16 Mayıs 2026 #1 Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor.
Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor.
mortem.dll 70 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.375 Makaleler 52 Çözümler 116 Beğeniler 4.192 Yer Cordis Die 16 Mayıs 2026 #2 Michael MYERS dedi: Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Eki Görüntüle 249797 Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Depolama - Google kısmından önbelleği temizlemeyi deneyin, işe yaramazsa bir de güncellemeleri kaldırıp Play Store'dan tekrar güncelleyin.
Michael MYERS dedi: Telefon kilitliyken komut verince gerçekleştiriyor ama ekran geri kapanmıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim? Eki Görüntüle 249797 Ben kendim tuş kilidinden kapatana kadar ekran böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Depolama - Google kısmından önbelleği temizlemeyi deneyin, işe yaramazsa bir de güncellemeleri kaldırıp Play Store'dan tekrar güncelleyin.