Google Chrome YouTube reklam engelleyici uyarısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egemen480164
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu uyarı yürürlüğe girdiğinden beri bir defa olsun karşıma çıkmadı uBlock Origin sağ olsun. Sizde uBlock Origin kullanın tavsiye ederim.

Hocam işe yaramadı büyük ihtimalen filtrelerin güncellenmesini bekleyeceğiz.

Ben de Firefox üzerinde düz uBlock Origin tertemiz engelliyor bu arada.

AdGuard bu sıralar sapıttı bende nedenini bilmiyorum. Bazen videolarda karşıma normal ama görüntünün olmadığı siyah reklam çıkıyor. Filtreler vs. güncel.

Premium satın alabilirsiniz.

Birçok kişi yazdığıma olumsuz yaklaşmış. Premium kullanmaktan aciz olmayın. Şahsen günde saatlerce YouTube kullanıyorum ve bu tarz şeylerle uğraşmak bana oldukça saçma geliyor. Her yeni yol bulunduğunda YouTube onun da önüne geçecektir. Tekli hesap çok mu pahalı geliyor, 5 arkadaşla ortak olacak şekilde aile planı satın alın. 25 TL gerçekten çok küçük bir miktar.

Bende herhangi bir sorun yok. Hiçbir ayar yapmadan engelliyor normal sekilde.

uBlock Origin çalışıyor. Buradaki adımları harfi harfine yapmanız yeterli. AdGuard da iş görür. Aynı anda birden fazla reklam engellene eklentisi kullanmayın.
Adama bir de gidip yanlış bilgi uyarısı vermişler.

Önbelleği temizlemek 1.55.0 sürümünde kaldırıldı. Chrome mağazasında daha yayınlanmadı ama Firefox ve Edge mağazalarında yayınlandı.

Ne 25'i 57 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…