troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 24 Haziran 2025 #1 Google Fotoğraflar çöp kutusundan silinmiş fotoğrafları kurtarmak mümkün mü?
N Nouri Uzman Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 49 Beğeniler 19 24 Haziran 2025 #2 Buraya bir video bırakıyorum. istersen videodan bakarak yapabilirsin. Not: Yanlış bilmiyorsam Google Fotoğraflar'da silinen fotoğraflar çöp kutusunda 60 günü aşmıyorsa geri yüklenebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025 Artı 1 Eksi
Buraya bir video bırakıyorum. istersen videodan bakarak yapabilirsin. Not: Yanlış bilmiyorsam Google Fotoğraflar'da silinen fotoğraflar çöp kutusunda 60 günü aşmıyorsa geri yüklenebilir.
KS KS troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 24 Haziran 2025 #3 Nouri dedi: Buraya bir video bırakıyorum. istersen videodan bakarak yapabilirsin. Not: Yanlış bilmiyorsam Google Fotoğraflar'da silinen fotoğraflar çöp kutusunda 60 günü aşmıyorsa geri yüklenebilir. Genişletmek için tıkla... Oradan da sildim işte. Artı 0 Eksi
Nouri dedi: Buraya bir video bırakıyorum. istersen videodan bakarak yapabilirsin. Not: Yanlış bilmiyorsam Google Fotoğraflar'da silinen fotoğraflar çöp kutusunda 60 günü aşmıyorsa geri yüklenebilir. Genişletmek için tıkla... Oradan da sildim işte.
1 14155 Becerikli Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 278 Beğeniler 102 24 Haziran 2025 #4 troken dedi: Oradan da sildim işte. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun maalesef geri alamazsınız. 467 fotoğrafım gitmişti benim de Google Fotoğraflar üzerinden. Ne yaptıysam, ne araştırdıysam, ne denemişsem fayda etmemişti. Artı 0 Eksi
troken dedi: Oradan da sildim işte. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun maalesef geri alamazsınız. 467 fotoğrafım gitmişti benim de Google Fotoğraflar üzerinden. Ne yaptıysam, ne araştırdıysam, ne denemişsem fayda etmemişti.