Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 13 Temmuz 2025 #1 Merhaba başlıkta belirttiğim gibi. Google hesabıma kayıtlı olan Whatsapp yedeğini yeni aldığım iPhone'da kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi. Google hesabıma kayıtlı olan Whatsapp yedeğini yeni aldığım iPhone'da kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
vacbir Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 308 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 173 13 Temmuz 2025 #2 Resmi bir destek yok. 3. parti programlarla ancak yaparsınız ücretli ama çok önemliyse başka çaresi yok. iMyFone
Resmi bir destek yok. 3. parti programlarla ancak yaparsınız ücretli ama çok önemliyse başka çaresi yok. iMyFone
P Plan B Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 2 Beğeniler 17 Yer İstanbul 13 Temmuz 2025 #3 Xenshi dedi: Merhaba başlıkta belirttiğim gibi. Google hesabıma kayıtlı olan WhatsApp yedeğini yeni aldığım iPhone'da kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dün akşam arkadaşıma yaptık, önce Android telefonuna IOS'a taşı uygulamasını indir, ardından iPhone kurulum ekranından Android'den aktar seçeneğiyle WhatsApp aktarabilirsin.
Xenshi dedi: Merhaba başlıkta belirttiğim gibi. Google hesabıma kayıtlı olan WhatsApp yedeğini yeni aldığım iPhone'da kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dün akşam arkadaşıma yaptık, önce Android telefonuna IOS'a taşı uygulamasını indir, ardından iPhone kurulum ekranından Android'den aktar seçeneğiyle WhatsApp aktarabilirsin.
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 13 Temmuz 2025 #4 Hocam eski telefonu sattım o yüzden Drive’dan aktarmam gerek ücretsiz uygulama önerebilir misiniz?
P Plan B Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 2 Beğeniler 17 Yer İstanbul 13 Temmuz 2025 #5 Xenshi dedi: Hocam eski telefonu sattım o yüzden Drive'dan aktarmam gerek ücretsiz uygulama önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şöyle yapabilirsin, geçici bir Android telefonda kendi WhatsApp hesabını açarak IOS'a taşı uygulamasıyla aktarabilrsin.
Xenshi dedi: Hocam eski telefonu sattım o yüzden Drive'dan aktarmam gerek ücretsiz uygulama önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şöyle yapabilirsin, geçici bir Android telefonda kendi WhatsApp hesabını açarak IOS'a taşı uygulamasıyla aktarabilrsin.
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 13 Temmuz 2025 #6 Plan B dedi: Şöyle yapabilirsin, geçici bir Android telefonda kendi WhatsApp hesabını açarak IOS'a taşı uygulamasıyla aktarabilrsin. Genişletmek için tıkla... Hmm dediğinizi deneyeceğim teşekkürler. Plan B dedi: Şöyle yapabilirsin, geçici bir Android telefonda kendi WhatsApp hesabını açarak IOS'a taşı uygulamasıyla aktarabilrsin. Genişletmek için tıkla... Bu uygulama nasıl olacak Whatsapp'ın kendi özelliği mi?
Plan B dedi: Şöyle yapabilirsin, geçici bir Android telefonda kendi WhatsApp hesabını açarak IOS'a taşı uygulamasıyla aktarabilrsin. Genişletmek için tıkla... Hmm dediğinizi deneyeceğim teşekkürler. Plan B dedi: Şöyle yapabilirsin, geçici bir Android telefonda kendi WhatsApp hesabını açarak IOS'a taşı uygulamasıyla aktarabilrsin. Genişletmek için tıkla... Bu uygulama nasıl olacak Whatsapp'ın kendi özelliği mi?
P Plan B Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 2 Beğeniler 17 Yer İstanbul 13 Temmuz 2025 #7 Apple'ın resmi uygulaması, güven problemin olmasın. Cihaz aktarımı için kullanılıyor, sen sadece aktarılacak verilerden WhatsApp seçersin. @Xenshi
Apple'ın resmi uygulaması, güven problemin olmasın. Cihaz aktarımı için kullanılıyor, sen sadece aktarılacak verilerden WhatsApp seçersin. @Xenshi
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 13 Temmuz 2025 #8 Plan B dedi: Apple'ın resmi uygulaması, güven problemin olmasın. Cihaz aktarımı için kullanılıyor, sen sadece aktarılacak verilerden WhatsApp seçersin. @Xenshi Genişletmek için tıkla... iPhone kurulum ekranında oluyormuş sadece sanırım, kurulum ekranı dışında olmuyor mu? Son olarak SIM kart hangi telefonda takılı olmalı? Son düzenleme: 13 Temmuz 2025
Plan B dedi: Apple'ın resmi uygulaması, güven problemin olmasın. Cihaz aktarımı için kullanılıyor, sen sadece aktarılacak verilerden WhatsApp seçersin. @Xenshi Genişletmek için tıkla... iPhone kurulum ekranında oluyormuş sadece sanırım, kurulum ekranı dışında olmuyor mu? Son olarak SIM kart hangi telefonda takılı olmalı?
P Plan B Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 2 Beğeniler 17 Yer İstanbul 13 Temmuz 2025 #9 Xenshi dedi: iPhone kurulum ekranında oluyormuş sadece sanırım, kurulum ekranı dışında olmuyor mu? Son olarak SIM kart hangi telefonda takılı olmalı? Genişletmek için tıkla... Evet. Çok önemliyse eğer iPhone'u sıfırlayarak ilk kurulum ekranına gel, sim kart önemli değil. İki cihazda aynı bağlı olsun yeterli.
Xenshi dedi: iPhone kurulum ekranında oluyormuş sadece sanırım, kurulum ekranı dışında olmuyor mu? Son olarak SIM kart hangi telefonda takılı olmalı? Genişletmek için tıkla... Evet. Çok önemliyse eğer iPhone'u sıfırlayarak ilk kurulum ekranına gel, sim kart önemli değil. İki cihazda aynı bağlı olsun yeterli.