EDCrasher 39 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 456 Çözümler 2 Beğeniler 283 Yer Batman 2 Haziran 2026 #21 Doga6 dedi: Evet ama kurtarma e-postası ile yanlış bilmiyorsam eğer 2 adımlı koruma açılamıyor. Genişletmek için tıkla... SMS doğrulamasından bahsediyorsanız aynısı kurtarma e-postasında da oluyor. Giriş yapmaya çalıştığında maile kod gidiyor.
Doga6 dedi: Evet ama kurtarma e-postası ile yanlış bilmiyorsam eğer 2 adımlı koruma açılamıyor. Genişletmek için tıkla... SMS doğrulamasından bahsediyorsanız aynısı kurtarma e-postasında da oluyor. Giriş yapmaya çalıştığında maile kod gidiyor.
D Doga6 Becerikli Katılım 30 Nisan 2026 Mesajlar 31 Çözümler 1 Beğeniler 5 2 Haziran 2026 #22 EDCrasher dedi: SMS doğrulamasından bahsediyorsanız aynısı kurtarma e-postasında da oluyor. Giriş yapmaya çalıştığında maile kod gidiyor. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum ama sadece diğer e-posta koyup bu doğrulamayı açmaya çalıştığında numara koy yazısı çıkıyor diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim emin değilim.
EDCrasher dedi: SMS doğrulamasından bahsediyorsanız aynısı kurtarma e-postasında da oluyor. Giriş yapmaya çalıştığında maile kod gidiyor. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum ama sadece diğer e-posta koyup bu doğrulamayı açmaya çalıştığında numara koy yazısı çıkıyor diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim emin değilim.