Google Hizmetleri Türkiye'de kullanılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xlibre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 123
  • Etiketler Etiketler
    google

xlibre

Becerikli
Makaleler
1
Yer
Wired
Sorunu bugün fark ettim, Play Store'da uygulamalar TL olarak değil euro olarak listeleniyor. Ayrıca test etmek için Google ödülü anketler uygulamasınıda yükledim ama kurulumu tamamlayamıyorum. Konum olarak Türkiye seçiyorum, kabul etmiyor. Daha sonra Avusturya ile denedim ve oldu.

Bu durum diğer Google hizmetlerindede mi böyle diye baktım, YouTube Premium euro ile listeleniyor ama Google One gibi hizmetler TL ile.

Bu durumu yaşayan başka kimse var mı?

Vallaha bende öyle bir sorun yok hocam. Yani Google Play'e baktım TL ile hala. VPN falan açık mı acaba?

Google hesabınızın kounumu Türkiye olmayabilir.

Vallaha bende öyle bir sorun yok hocam. Yani Google Play'e baktım TL ile hala. VPN falan açık mı acaba?
Hayır açık değil.

Google hesabınızın kounumu Türkiye olmayabilir.
Yasal durum diye bir ayarda Türkiye olarak gözüküyor ama Play Store ayarlarında Avusturya olarak görülüyor ve degiştirmek için bir seçenek yok.

Anladığım kadarı ile sebebsiz yere konumu avusturya kabul etmiş degiştirmek için ise türkiye kayıtlı bir banka veya kredi kartını ödeme sistemi olarak eklemem gerekiyor ama benim banka hesabım yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…