Techolay'ı aratıyorum Chrome'da ve sayfanın altında konumum gözüküyor. Bunu tamamen nasıl kaldırabilirim? Hiç gözükmemesini istiyorum. İlla gözükecekse de farklı bir yer gözüksün.
@2242 Maalesef bunun bir yolu yok diye biliyorum. Fakat Google IP adresinizden konumu bildiriyor. Örneğin Instagram'a giriş yapıyorum Yunusemre/Manisa diyor. Sonra Konak/İzmir diyor. IP adresinize göre hep seyahat ediyorsunuz. Fakat hiçbir zaman doğru konum değil. Rahat olun. Google konumunuzu bilmiyor
Techolay'ı aratıyorum Chrome'da ve sayfanın altında konumum gözüküyor. Bunu tamamen nasıl kaldırabilirim? Hiç gözükmemesini istiyorum. İlla gözükecekse de farklı bir yer gözüksün.
Google konumunu tamamen görmesin istiyorsan.
Google konum geçmişini kapat ve tüm konum verilerini sil.
Chrome ayarlar gizlilik ve güvenlik site ayarları konum Techolay'a izin verilmeyenler listesine ekle veya tüm konum izinlerini kapat.
Cihaz konum servislerini kapat.
Chrome çerezlerini ve site verilerini temizle.
Artık görünmez.
@2242 maalesef bunun bir yolu yok diye biliyorum. Fakat Google IP adresinizden konumu bildiriyor. Örneğin Instagram'a giriş yapıyorum Yunusemre/Manisa diyor. Sonra Konak/İzmir diyor. IP adresinize göre hep seyahat ediyorsunuz. Fakat hiçbir zaman doğru konum değil. Rahat olun. Google konumunuzu bilmiyor
Konumumu bilmesi önemli değil. Yaşadığım il - ilçe'yi gösteriyor bunu istemiyorum. Direkt olarak ev konumunu söylemiyor olabilir. Ama dediğim gibi il - ilçe gözükmesini istemiyorum.