Merhaba, İngilizce haber sitem var, gecen ay news publisher’a basvurdum ve onay aldi, haberlerim yayinlanmaya basladi, ancak 10 gun once mail de gelmeden Not Live diye bir ibare gordum, yeni yayinlanan icerikler yayinlanmiyordu. epey ugrastim denetledim vs ama sorunu cozemedim. en son onay aldigim tarihteki yedegi yukledim bir daha gonderdim yine onay alamadim. nerede ne sorun var bir turlu cozemedim. yuzlerce gonderi var birisinde bir şey var desem nasıl bulayim, onay aldigi tarihteki yedegi yukluyorum yine olmuyor. Google da mail olarak politikamizi kontrol edin vs diyor zaten R10’da bununla ilgili baska konu acan arkadaşlar da olmus. Onaya gonderdikten 30 saniye sonra not live yaziyor ve mail geliyor su sekilde:
Your publication setup has not been set live. The following issue(s) are preventing the state change to “live” in Publisher Center:
Your content cannot be displayed on Google News because it does not adhere to our policies for Google News (
https://support.google.com/news/publ...answer/6204050). As a result, your publication setup cannot be set live within Publisher Center.
Telif vs olusabilecek bir şey oldugunu sanmiyorum, yani varsa da yuzlerce gonderi arasindan bulmam sanirim imkansiz, onun harici politikayi da okudum ancak ihlal ettigim bir durumu goremedim.
Cozum ve oneri sunacak arkadaslari bekliyorum.