Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.155 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.215 31 Ağustos 2025 #11 Bu "engelleme" %99 ihtimalle GMS kapsamında olacağı için HarmonyOS etkilenmez. Yüklenmesi büyük ihtimalle mümkün olur. Cihazda GMS olsa bile bu durum, root varken çeşitli modüller ile aşılır büyük ihtimalle.
Bu "engelleme" %99 ihtimalle GMS kapsamında olacağı için HarmonyOS etkilenmez. Yüklenmesi büyük ihtimalle mümkün olur. Cihazda GMS olsa bile bu durum, root varken çeşitli modüller ile aşılır büyük ihtimalle.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.044 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.197 Yer Rockport City 31 Ağustos 2025 #12 Cyanogen dedi: root varken çeşitli modüller ile aşılır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil cihazlarda bootloader bile açılması zorlaşıyor. Xiaomi 15 Ultra bootloader açamadım EU ROM kuracaktım. Bu Avrupa birliği olmasa teknoloji dünyası gelişecek te, işte işleri güçleri Type-C, bootloader kilidi falan. Gitsinler şişe kapağı tasarlasınlar
Cyanogen dedi: root varken çeşitli modüller ile aşılır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil cihazlarda bootloader bile açılması zorlaşıyor. Xiaomi 15 Ultra bootloader açamadım EU ROM kuracaktım. Bu Avrupa birliği olmasa teknoloji dünyası gelişecek te, işte işleri güçleri Type-C, bootloader kilidi falan. Gitsinler şişe kapağı tasarlasınlar
1 19750 Uzman Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 820 31 Ağustos 2025 #13 Cyanogen dedi: Bu "engelleme" %99 ihtimalle GMS kapsamında olacağı için HarmonyOS etkilenmez. Yüklenmesi büyük ihtimalle mümkün olur. Cihazda GMS olsa bile bu durum, root varken çeşitli modüller ile aşılır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Eğer ki HarmonyOS'a özel IDE'de uygulamalar geliştirildiyse olmaz bence de. Xiamio için de geçerli olabilir. Kendi Android temelli Miui vardı. Aslında Google hizmetlerini yüklemek opsiyonel bir şeydi Xiamio cihazları için.
Cyanogen dedi: Bu "engelleme" %99 ihtimalle GMS kapsamında olacağı için HarmonyOS etkilenmez. Yüklenmesi büyük ihtimalle mümkün olur. Cihazda GMS olsa bile bu durum, root varken çeşitli modüller ile aşılır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Eğer ki HarmonyOS'a özel IDE'de uygulamalar geliştirildiyse olmaz bence de. Xiamio için de geçerli olabilir. Kendi Android temelli Miui vardı. Aslında Google hizmetlerini yüklemek opsiyonel bir şeydi Xiamio cihazları için.
D dengesizkokarca Çalışkan Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 36 Beğeniler 20 25 Eylül 2025 #14 Ya ben anlamıyorum. APK candır. Bilinçli bir şekilde kullandıktan sonra ne zararı olabilir ki? F-Droid candır. Son düzenleme: 25 Eylül 2025
Ya ben anlamıyorum. APK candır. Bilinçli bir şekilde kullandıktan sonra ne zararı olabilir ki? F-Droid candır.