Google, Pixel 11 ailesini 12 Ağustos’ta duyuracak ve bir süre önce CAD tabanlı tasarımlarla Google Pixel 11 modeli görülmüştü. Şimdi ise cihazı üç farklı renkte gösteren yeni tasarımlar ortaya çıktı. Google Pixel 11’in Renk Seçenekleri ve Öne Çıkan Teknik Özellikleri Görseller, yakında piyasaya sürülecek cihaz için yer tutucu veya taslak gibi görünen ürün listelemelerinin bir parçası…
Hem fiyatı yükseltiyorlar hem de RAM'den kısıyorlar. Google'ın çiplerinin hiçbir zaman en üst seviye olmadığını düşünüp böyle varsayarsak, yenisini almanın hiçbir mantığı yok.
Makalede göremedim ama diğer kaynaklarda Pro ve Pro XL modellerinin 256 GB versiyonunun RAM kapasitesinin eski nesildeki gibi 16 değil, 12 GB RAM ile geleceğini görmüştüm.
Her markanın amiral gemilerini kullanan biri olarak pixel almayı aklımdan bile geçirmedim, ne çip olarak ne fiyat olarak hiçbir avantajları yok. Hem kötü çip alıyorum hem de diğer markalar ile aynı parayı veriyorum, neymiş efendim saf androidmiş.
Her markanın amiral gemilerini kullanan biri olarak pixel almayı aklımdan bile geçirmedim, ne çip olarak ne fiyat olarak hiçbir avantajları yok. Hem kötü çip alıyorum hem de diğer markalar ile aynı parayı veriyorum, neymiş efendim saf androidmiş.
Ben pixel 10 Pro kullanıyorum. Diğerlerinden tek avantajı, içine Custom OS yüklenmesinin çok kolay olması ve bunu yaparken tüm güvenlik özelliklerinden feragat etmemeniz.
Ek olarak Google yıl içinde birkaç kez büyük indirim yapıyor; orta seviye fiyatına alabiliyorsunuz. Örneğin pixel 10 Pro şu an $700 civarında.
Ben pixel 10 Pro kullanıyorum. Diğerlerinden tek avantajı, içine Custom OS yüklenmesinin çok kolay olması ve bunu yaparken tüm güvenlik özelliklerinden feragat etmemeniz.
Ek olarak Google yıl içinde birkaç kez büyük indirim yapıyor; orta seviye fiyatına alabiliyorsunuz. Örneğin pixel 10 Pro şu an $700 civarında.
SOC nedir bir fikrim yok ama resmi rakamlara yakın değerler alıyorumdur. Oyun oynamıyorum video izler veya internette gezerim. Sosyal medya kullanımım falan da yok. Bana 2 gün rahat gidiyor ama dediğim gibi ben istisna olabilirim, telefonu pek kullanmıyorum.
SOC nedir bir fikrim yok ama resmi rakamlara yakın değerler alıyorumdur. Oyun oynamıyorum video izler veya internette gezerim. Sosyal medya kullanımım falan da yok. Bana 2 gün rahat gidiyor ama dediğim gibi ben istisna olabilirim, telefonu pek kullanmıyorum.
SOC ekran açık süresi demek hocam, yani ekran açık şekilde batarya kaç saat gidiyor, onu gösteriyor bizlere. Size yetiyorsa ne mutlu hocam, umarım Pixel 12'de adam gibi yenilik yaparlar da sizin de geçmek için sebebiniz olur.
SoC ekran açık süresi demek hocam, yani ekran açık şekilde batarya kaç saat gidiyor, onu gösteriyor bizlere. Size yetiyorsa ne mutlu hocam, umarım pixel 12'de adam gibi yenilik yaparlar da sizin de geçmek için sebebiniz olur.
Sot yani screen on time demek istediniz sanırım hocam, SOC değil.
Google'dan umudumu kestim zaten. Yeni 11'lerde Bootloader kilitli olacak diye bir söylenti vardı. Öyle bir şey olursa bence Google'ın kendisi kaybeden olur. Çünkü dediğiniz gibi diğer amiral gemileri çok daha mantıklı bunu almak için hiçbir sebep yok.
Sot yani screen on time demek istediniz sanırım hocam, SoC değil.
Google'dan umudumu kestim zaten. Yeni 11'lerde Bootloader kilitli olacak diye bir söylenti vardı. Öyle bir şey olursa bence Google'ın kendisi kaybeden olur. Çünkü dediğiniz gibi diğer amiral gemileri çok daha mantıklı bunu almak için hiçbir sebep yok.