Google Pixel 5 serisi --> Özelleştirilmiş bir SDC M10 varyantı
Google Pixel 6 Pro --> SDC E5
Google Pixel 7 Pro --> SDC E6
Google Pixel 8 serisi --> SDC M13
Google Pixel 9 serisi --> SDC M14
Google Pixel 10 serisi --> SDC M14
Pixel 11 serisi, muhtemelen SDC M16 ile gelecek ve M16 OLED'i kullanan ilk cihazlardan olacak.
Not: Google Pixel 6 ve 7 modelleri Pro modellere göre kısılmış paneller ile geldiler. Net bir şekilde hangi set olduklarını bilmiyoruz. Fakat iki model de Samsung Display tarafından üretilmiş panellere sahiptir.
Yeri değil ama suni rakamlara göre işlemcileri kıyaslamak hiçbir amaca hizmet etmez. Gerçek kullanımda, oyun hariç, fazlasıyla yeterli performans sunuyor. Önemli olan budur.
Yeri değil ama suni rakamlara göre işlemcileri kıyaslamak hiçbir amaca hizmet etmez. Gerçek kullanımda, oyun hariç, fazlasıyla yeterli performans sunuyor. Önemli olan budur.
3 yıldır Tensor G2 kullanıyorum. Gelen güncellemeler sayesinde ilk halinden çok daha hızlı çalışıyor. Modem olarak Exynos Modem 5300 mevcut. Çoğu yeni amiral gemisi modelden daha iyi çekiyor. Hem wi-fi hem de GSM şebekesi. Kullandığımı bilirim.
Pixel kullandığınızı biliyorum, ne zaman Pixel hakkında olumsuz yorum yapsam bunun aksini içeren yorumlar yapıyorsunuz çünkü. Şimdiden bahsetmiyorum, geçen seneden...
Güncelleme kısmını eleştirmedim zaten, bu konuda Pixel rakipsiz. Hem rafine Android kullanımı sunuyor hem de diğer markalardan çok önce alıyor sürüm güncellemelerini.
Fazla iddialı cümleler bunlar. Ben de istatistiklere güvenirim. Cümlenizin doğruluğu için eşit koşullarda rakip yonga setleriyle kıyas gerekir ki bu da mümkün değil.
Güvenlik ve veri kısmını değerlendirirsek çoğu cihazda nerden baksanız Google ve Meta yazılımı var.
Tâbi politik ve güvenlik kısmını konuşmazsak donanım kısmında işlemcinin verimsiz ve güçsüz olduğu kısmına katılıyorum.