Google, Android telefonlar için yeni bir güncelleme hazırlığında. Bu güncellemeyle birlikte artık uygulama indirirken yaşanan sıralama sorunu sona erecek ve aynı anda birden fazla uygulama indirilebilecek. Yani uygulamalar indirilirken artık sıraya göre olmayacak, birden fazla uygulama indirilip, güncellemeler yapılabilecek. Bu özellik şu anlık test aşamasında, yakında yayınlanabilir.
Ben böyle yapmam büyük ihtimalle, aynı anda uygulama indirirken uygulama başına indirme hızı düşer mi acaba diye düşünmüyor değilim.
Bilgisayarda aynı anda Steam ve Epic'den oyun indirmeyi deneyince ikisinde de indirme hızı düşüyor. Sırayla yapmakla aynı hesaba geliyor.
Ama güzel gelişme olur. Eğer dediğim sorun olmazsa (ki bence olur) efsane iyi olur.
Ben böyle yapmam büyük ihtimalle, aynı anda uygulama indirirken uygulama başına indirme hızı düşer mi acaba diye düşünmüyor değilim.
Bilgisayarda aynı anda Steam ve Epic'den oyun indirmeyi deneyince ikisinde de indirme hızı düşüyor. Sırayla yapmakla aynı hesaba geliyor.
Ama güzel gelişme olur. Eğer dediğim sorun olmazsa (ki bence olur) efsane iyi olur.
Dediğiniz şeyi engelleyemezler zaten. Play Store'lık bir şey değil. Tek tek indirmek yerine yavaş yavaş hepsini indirmek isterim. PC için tek tek indirmek daha iyi oluyor ama bu telefon olduğu için 100 tane uygulamaya günde 10 defa güncelleme geliyor en az. Tek tek güncellemek sinir bozucu.
Google, Android telefonlar için yeni bir güncelleme hazırlığında. Bu güncellemeyle birlikte artık uygulama indirirken yaşanan sıralama sorunu sona erecek ve aynı anda birden fazla uygulama indirilebilecek. Yani uygulamalar indirilirken artık sıraya göre olmayacak, birden fazla uygulama indirilip, güncellemeler yapılabilecek. Bu özellik şu anlık test aşamasında, yakında yayınlanabilir.
Google Play kadar kalitesiz bir mağaza yok. Çoklu yükleme özelliği yeni geldi, arkaplanda indirmek berbat ötesi, hemde uygulamaları kütüphaneye ekleme yok. Geçen bir oyun ücretsiz olduğunda sonra oynamak için kütüphaneye ekleyemedim.
2013 yılında neyse 2024 yılında da Google Play özellik bakımından aynı.
Google play kadar kalitesiz bir mağaza yok. Hem çoklu yükleme özelliği yeni geldi, arkaplanda indirmek berbat ötesi, hemde uygulamaları kütüphaneye ekleme yok. Geçen bir oyun ücretsiz olunca daha sonra oynamak için kütüphaneye ekleyemedim.
Aynı özellik Aurora Store'da vardı. Şimdi mi akıllarına geldi bunu yapmak? Düşünün 29 tane uygulama var ve güncelleme bekliyor, siz de güncelleme yapıyorsunuz... Acı çekmek resmen.
Linux tarafında Google gibi bir şirketin arkasında olmadığı Flatpak'de bile çok daha fazla özellik var. En basitinden bir programın eski sürümü kullanmak için internetten APK aramak zorunda bırakmıyor.