Artık Google Play Store, herhangi bir uygulama veya oyunu oynanabilir kadarını (%50-70) indirdikten sonra oyunu tamamen indirmese bile artık oyunu oynamanıza izin veriyor. Büyük boyutlu oyunları artık indirirken uzun süre beklememize gerek kalmadı. Şu anlık tüm uygulamalarda bu özelliği göremedim fakat ileride daha da fazla uygulamayı kapsayacağını düşünüyorum.
Yalnızca %60 kadarı indirilmiş iken oynanabilir olan NSS.
Artık Google Play Store, herhangi bir uygulama veya oyunu oynanabilir kadarını (%50-70) indirdikten sonra oyunu tamamen indirmese bile artık oyunu oynamanıza izin veriyor. Büyük boyutlu oyunları artık indirirken uzun süre beklememize gerek kalmadı. Şu anlık tüm uygulamalarda bu özelliği göremedim fakat ileride daha da fazla uygulamayı kapsayacağını düşünüyorum.
Yalnızca %60 kadarı indirilmiş iken oynanabilir olan NSS. Eki Görüntüle 29730
Yalnızca %60 kadarı indirilmiş iken oynanabilir olan NSS. Eki Görüntüle 29730
Olmaz. Birkac yil once Gameloft, Asphalt 8'in dosyalarini teker teker ayikladi ve ufak minigame tarzi bir sey ekledi. Bu sayede oyun inerken minigame oynayabiliyorsunuz. Buna ek olarak Asphalt 8'de olan sey, konudakinden bambaska bir mantik. Orada oyunun kendisini basta indiriyorsunuz, sonra Play Store'dan indirme islemi basliyor ''ek dosya'' adi altinda. Bu daha eski bir sistem konuda bahsi gecene kiyasla. Asphalt 9'da boyle bir sey yok, zira Asphalt 9'un dosyalari zaten kocaman tek bir dosya. Guncelleme geldiginde kocaman bir guncelleme geliyor zaten 9'a, fark etmissinizdir.
Dediginiz ozelligin bir benzeri vardi aslinda, uygulamayi ''deneme'' adi altinda. CoD ve Free Fire destekliyordu ornegin. Hic indirme yapmadan direkt oyunu deneyebiliyordunuz. Tabii bu ozellik daha hos olmus, NSS gibi absurt bir ornek oyun disinda da bir oyunda kullanilmasini bekliyoruz.
From the Play Store, you can use apps without installing them on your device using Google Play Instant. Use instant apps How Play Instant Apps work When you tap a link, Google Pl