Google Play yurt dışında yalnızca Türkiye'de alım yapılabilir sorunu

cansxxr

Becerikli
Kısa süreliğine yurtdışındayım ve oyun içi satın alımı yapacağım Türkiye'deki kartımla. TL olarak ama Google Play yalnızca Türkiye'de alım yapılabilir şeklinde bir uyarı verip ödeme almıyor. Oyunda zaten TL şeklinde ödeme olacak olduğum konum ne alaka anlamadm ve Google Play kodu alarak halletmiştim. Bugün tekrar aynı şey oldu ve kod aldım ama bu sefer kod için de aynı uyarıyı veriyor ve kod duruyor boş boş. Nasıl çözerim bu işi var mı bir yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki yöntemi bir deneyin hocam belki sorununuzu çözebilir:
  1. Google Play Store uygulamasını açın ve üst menüde “Hesabım” seçeneğini tıklayın.
  2. Hesap Ayarları” sekmesine gidin ve “Ülke ve Bölge” seçeneğine tıklayın.
  3. Ülke Değiştir” seçeneğine tıklayın ve istediğiniz ülkeyi seçin.
  4. Değiştir” düğmesine tıklayın ve ülke değişikliğinizi onaylayın.
  5. Google Play Store uygulamasını kapatıp tekrar açın ve ülke değişikliğinizin etkili olduğunu görmek için birkaç uygulama ve oyunu arama yapın.

Aşağıdaki yöntemi bir deneyin hocam belki sorununuzu çözebilir:
  1. Google Play Store uygulamasını açın ve üst menüde “hesabım” seçeneğini tıklayın.
  2. hesap ayarları” sekmesine gidin ve “ülke ve bölge” seçeneğine tıklayın.
  3. ülke değiştir” seçeneğine tıklayın ve istediğiniz ülkeyi seçin.
  4. değiştir” düğmesine tıklayın ve ülke değişikliğinizi onaylayın.
  5. Google Play Store uygulamasını kapatıp tekrar açın ve ülke değişikliğinizin etkili olduğunu görmek için birkaç uygulama ve oyunu arama yapın.

Bu dediginizi denersem hesabimdaki ülke olduğum ülke olacak ve TL kodunu gene kullanamayacağım ve oyundaki TL ödemesi olduğum konumun parası şeklinde olacak. Bunu önceden denemiştim ama daha da zararlı oluyor ve ülke uzun zaman tekrar değişmiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt