abidin

Uzman
Merhaba sevgili Techolaylılar,
Yaptığım oyun için biraz desteğe ihtiyacım var. Oyun hype'ı geçmiş olabilir, Squid Game'i pek kimse hatırlamıyor, Thanos da unutuldu biliyorum ama yine de benim için önemli bir proje. Oyun 100 bin indirmeye yaklaşırken Play Store hesabımda tecrübe eksikliğim yüzünden bazı aksaklıklar oldu. Tüm kazancım askıya alındı ve yeniden yayımlamak zorunda kaldım. Test kullanıcısı eklememe rağmen Google Play şu uyarıyı veriyor:

“Üretim kanalına erişebilmeniz için oyununuzun daha fazla test edilmesi gerekiyor.”
Bunun için bana 2 hafta boyunca oyunu telefonunda yüklü tutacak, arada bir girip çıkacak birkaç kişiye ihtiyacım var. Sizden ricam oyunu indirip silmeden cihazınızda bulundurmanız.

Web üzerinden teste katılmak için:
https://play.google.com/apps/testing/com.ArdaraSoftware.SlapThanos2

Android'de oyunu indirmek için önce teste katılmalısınız.

Destek olursanız çok sevinirim 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
1757806598158.webp

Evet destekleriniz için teşekkür ederim. Lütfen bu linkten bana e posta adresini gönderin ardından eklendiğinde erişilebilir olacaktır

Desteğinizi bekliyorum 💫

Bu linkten mesaj yollayarak
E posta adresini benimle paylaşabilir misin ?

Ardından test linki aktif olacak

@Eren A, @Silinen üye, @14925,
Konu sahibinin tester listesine epostalarınızı eklemesi lazım. Bende öyle oluyordu.
Eki Görüntüle 184765

Destek olmak isterim, ama Google Play'da uygulama çıkmıyor.

Evet destekleriniz için teşekkür ederim. Lütfen bu linkten bana e posta adresini gönderin ardından eklendiğinde erişilebilir olacaktır

Desteğinizi bekliyorum 💫

Bu linkten mesaj yollayarak

Paylaştım.

Android'de Google Play üzerinden arama yaptım çıkmadı. Buradan linke tıkladığım zaman açılıyor.

Tamam düzeldi şimdi indiriyorum, paylaşacağım tabii :)
Dediğim gibi aksamalar yaşandı yükseldim zirveye ulaştım ve kaybettim şimdi hatalarımı öğrendim ve sıfırdan yeni bir sayfa açarak başlıyorum o yüzden çıkmaması normal daha yeni yayınlandı