Luna1057 Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 920 Çözümler 5 Beğeniler 435 25 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar bana ara sıra kodlar geliyor öyle fakat bunu kullanamazsınız diyor. Sebebi nedir? Biraz araştırdım fakat Türkiye'de kullanılamaz diye bir şey ya da kod ile ilgili bir şey bulamadım.
Arkadaşlar bana ara sıra kodlar geliyor öyle fakat bunu kullanamazsınız diyor. Sebebi nedir? Biraz araştırdım fakat Türkiye'de kullanılamaz diye bir şey ya da kod ile ilgili bir şey bulamadım.
Çözüm Quezzy 25 Temmuz 2025 Hangi hesaptan veriyorsa o hesapta kullanılabilir. Hesaplarınızdaki bildirimleri kontrol edin. Hangisinde varsa onda kullanın.
Hangi hesaptan veriyorsa o hesapta kullanılabilir. Hesaplarınızdaki bildirimleri kontrol edin. Hangisinde varsa onda kullanın.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 25 Temmuz 2025 #2 Hangi hesaptan veriyorsa o hesapta kullanılabilir. Hesaplarınızdaki bildirimleri kontrol edin. Hangisinde varsa onda kullanın. Artı 0 Eksi Çözüm
Hangi hesaptan veriyorsa o hesapta kullanılabilir. Hesaplarınızdaki bildirimleri kontrol edin. Hangisinde varsa onda kullanın.
KS KS Luna1057 Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 920 Çözümler 5 Beğeniler 435 25 Temmuz 2025 #3 Quezzy dedi: Hangi hesaptan veriyorsa o hesapta kullanılabilir. Hesaplarınızdaki bildirimleri kontrol edin. Hangisinde varsa onda kullanın. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesaba geçtim oradan gelmiş teşekkürler. Bundan önce kendi ana hesabıma da gelmişti fakat kullanamamıştım nedense. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Hangi hesaptan veriyorsa o hesapta kullanılabilir. Hesaplarınızdaki bildirimleri kontrol edin. Hangisinde varsa onda kullanın. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesaba geçtim oradan gelmiş teşekkürler. Bundan önce kendi ana hesabıma da gelmişti fakat kullanamamıştım nedense.