NqrkOz 51 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 940 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 834 Bugün 15:50 #11 Sadece şu 3 uygulamayı tut yeter: Google Services Framework Google Play Services Google Play Store Bunların dışında ne kadar Google servisi varsa silebilirsin, sorun çıkmaz uygulamalarda. Cyanogen dedi: "Bu uygulamayı Play Store'dan edinin" tarzı uyarı veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Lucky Patcher'dan "Auto Mode (Inversed)" olarak imza doğrulamasını kaldırabilirsiniz, ben kullanıyorum. Son düzenleme: Bugün 16:00
Sadece şu 3 uygulamayı tut yeter: Google Services Framework Google Play Services Google Play Store Bunların dışında ne kadar Google servisi varsa silebilirsin, sorun çıkmaz uygulamalarda. Cyanogen dedi: "Bu uygulamayı Play Store'dan edinin" tarzı uyarı veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Lucky Patcher'dan "Auto Mode (Inversed)" olarak imza doğrulamasını kaldırabilirsiniz, ben kullanıyorum.
rpmb 51 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 12 Beğeniler 1.520 23 dakika önce #12 Cyanogen dedi: Silseniz bile ekran süreniz sabit kalır bence. Genişletmek için tıkla... Yanlış, gözle görülür bir fark yaratıyor. Cyanogen dedi: Ayrıca bazı uygulamalar farklı yerlerden yüklendiğinde "Bu uygulamayı Play Store'dan edinin" tarzı uyarı veriyorlar. Genişletmek için tıkla... GMS tamamen kaldırıldığında o uyarıyı almayacaksınız çünkü Play Store olmayacak. O uyarının ekrana verilmesi Play Store üzerinden yapılıyor.
Cyanogen dedi: Silseniz bile ekran süreniz sabit kalır bence. Genişletmek için tıkla... Yanlış, gözle görülür bir fark yaratıyor. Cyanogen dedi: Ayrıca bazı uygulamalar farklı yerlerden yüklendiğinde "Bu uygulamayı Play Store'dan edinin" tarzı uyarı veriyorlar. Genişletmek için tıkla... GMS tamamen kaldırıldığında o uyarıyı almayacaksınız çünkü Play Store olmayacak. O uyarının ekrana verilmesi Play Store üzerinden yapılıyor.
BordoBereli 1 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 118 Çözümler 1 Beğeniler 49 Yer Chobani Stadyumu 12 dakika önce #13 Testo Unit dedi: Daha fazla ekran süresi için bütün Google servislerini silmeyi planlıyorum telefonumdaki. Ancak önceden yüklediğim tarayıcı, banka uygulamaları veya başka uygulamaların çalışması bozulur mu? Uygulamaları APK değil Play Store üzerinden yükledim. Genişletmek için tıkla... Hocam silmemenizi öneririm.
Testo Unit dedi: Daha fazla ekran süresi için bütün Google servislerini silmeyi planlıyorum telefonumdaki. Ancak önceden yüklediğim tarayıcı, banka uygulamaları veya başka uygulamaların çalışması bozulur mu? Uygulamaları APK değil Play Store üzerinden yükledim. Genişletmek için tıkla... Hocam silmemenizi öneririm.
Cyanogen 51 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.211 Makaleler 4 Çözümler 33 Beğeniler 1.332 6 dakika önce #14 rpmb dedi: GMS tamamen kaldırıldığında o uyarıyı almayacaksınız çünkü Play Store olmayacak. O uyarının ekrana verilmesi Play Store üzerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim aslında buydu diyeyim. GMS olmasa bile uygulamalar bu uyarıyı verebiliyor.
rpmb dedi: GMS tamamen kaldırıldığında o uyarıyı almayacaksınız çünkü Play Store olmayacak. O uyarının ekrana verilmesi Play Store üzerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim aslında buydu diyeyim. GMS olmasa bile uygulamalar bu uyarıyı verebiliyor.