Google, Türk içerik üreticisinin sosyal medya içeriğini çaldı

Yapay zeka tüm dünyadaki içerikten çalıyor, Türk üretici de teknik olarak çalıntı içerik paylaşıyor. Google da çaldığı içeriği tekrar çalmış oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Türkiye nedir biliyor musunuz? Sessiz sedasız şu yazıyı 2 kere kaldırmaya çalışan "kalitesizler" topluluğudur.

İçerik çaldığına mı şaşırdınız bu Türkiye'de bulunan kalitesiz temsilcilerin?

Şimdi X'e giriş yapıp yüzlerine de söyledim.

Hesabı kim yönetiyorsa harbiden çok amatörce bir çalışma olmuş. Zaten yabancı kaynaklarda sayısız içerik mevcut. Ala ala bizdekileri mi almayı seçtin?

Google Türkiye, Türk içerik üreticisinin sosyal medya içeriğini çaldı.

Orijinal içerik:

Çalıntı içerik:

Nano banana Google'nin yapay zekası. Ve büyük ihtimalle üstteki "orijinal" paylaşım da başka bir yerden çalıntıdır. Değilse bile bu tarz çok fazla içerik var zaten. Bunu ben şahsen bir "çalma" olarak nitelendirmeyi doğru görmüyorum.

Kelime kelimesine kopyalamak çalmaktır. Orijinal içerik gerçekten orijinal mi, bilmiyoruz.

Zaten burada çalınan şey AI modeli değil. AI modeli için olan prompt ismini verdiğimiz cümleler bütününün çalınması. Noktasına kadar da kopyala-yapıştır yapmazsın yani.

Zaten AI in Google'a ait olmasını belirtmemin sebebi, bu prompt u Google'nin kendi yapay zekasında kullanmamız. -düşününce çokta mantıklı gelmedi gerçi bu söylemim- Ve çalıntı değildir büyük ihtimalle. sahibiyle iletişime geçip izin almışlardır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…