Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Selamlar, bu rehberi Instagram'da gördüğüm bir yorum sayesinde kendim deneyip, işe yaradığını görünce hazırlamak istedim.

1. Adım: Uygulama Bilgisi
Ana ekranda uygulamanın logosuna uzun süreli basılı tutup buradan uygulama bilgisi kısmına girelim.

Screenshot_1[1].webp

2. Adım: Güncellemeleri Kaldır
Karşımıza çıkan menüde en altta görünen, güncellemeleri kaldır butonuna basalım.

Screenshot_2[1].webp

3. Adım: Son Adım
Çıkan bu ekranda yapılan işlemi onaylıyoruz, ve uygulamamız eski haline dönüyor.

Screenshot_3[1].webp

Bu yorumu atan Emir'e teşekkürler.

yorum.webp

İlgili video:

Şahsen eski sürümde bırakmak yerine ilk sürüme döndükten sonra arayüz güncellemesinden bir önceki güncellemeyi APK olarak elle yükleyip Play Store üzerinden otomatik güncellemeleri kapatmayı tercih ederim. Eski sürümler bug ve optimizasyon sıkıntılarına beraberinde getirebilir.

Son düzenleme:
Şahsen eski sürümde bırakmak yerine ilk sürüme döndükten sonra arayüz güncellemesinden bir önceki güncellemeyi APK olarak elle yükleyip Play Store üzerinden otomatik güncellemeleri kapatmayı tercih ederim. Eski sürümler beraberinde bug ve optimizasyon sıkıntılarına beraberinde getirebilir.
Eski sürümünde garip bir şekilde ahizede olmama rağmen hoparlördeymiş gibi yüksek ses verdiği olmuştu birkaç kez. En yakın zamanda yenisiyle kurtulma dileğiyle.