Google ve DeepMind, yeni nesil yapay zeka modeli Gemini 1.5'i duyurdu

2-3 ayda eskimiş mi oldu. Aceleyle yarım yamalak ürün çıkardılar şimdi tam sürümü yeni nesil diye pazarlıyorlar.
Bak bu olabilir.
Ama 2 3 ayda topladıkları veri ile bunun mümkün olduğunu düşünüyorum.

Yapay zekayı çoğunlukla ilham almak için kullanırım ve ChatGPT 3.5'in sonuçları bu konuda hala benim için daha eşsiz ve net bir sonuç veriyor.
Komut; Write me a David Gilmour-inspired, '70s rock guitar solo with tabs

Gemini:

ChatGPT:

Bard ile çok daha uzun süre veri topladılar zaten. Ben sadece heyecanlanacak bir şey yok diye söylüyorum.
Aslında var. Onların bunu pazarlama şekli pek önemli değil. Böyle bir şeyin var olması heyecanlanmak için bir sebep.

@972 müzikten anlamam. Sizin örneğiniz çok spesifik.
Ama ben böyle bir sonuç aldım. Nasıl :

@972 galiba beğendiniz Gemini'nin yanıtını.
Bu tür botlar mükemmel değil. Ama Gemini size çok fazla özgürlük tanıyor. Yani yukarıda taslaklar bölümünü açın. Farklı taslaklara bakabilirsiniz. Ha onları da mı beğenmediniz, sağdaki yenile butonuyla tekrardan aynı istemi çalıştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ben sadece anladığım kısımdan bahsediyorum, tabi ChatGPT biraz daha orijinaline yakın sonuçlar verirken, Gemini bunu daha karmaşık ve farklı yapıyor. Özgün olması her halükarda daha iyi fakat bu zor olacaktır müziği oluştururken.

İlerleyen zamanlarda bunun farkı tabi ki daha da netleşecek. Ama Gemini'nin bunu biz sormadan direkt detaylı olarak sunması da güzel bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…