KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.512 Çözümler 19 Beğeniler 3.757 Yer Cintra 30 Mart 2025 #11 DogancanYr dedi: Custom rom kullan kendisi çok kastırır. Genişletmek için tıkla... Hocam, orjinal sürümü kurdum ancak bu seferde Mi hesabı isteniyor. Bu cihaz kayıtlı diyor. Bunu nasıl kırabilirim?
DogancanYr dedi: Custom rom kullan kendisi çok kastırır. Genişletmek için tıkla... Hocam, orjinal sürümü kurdum ancak bu seferde Mi hesabı isteniyor. Bu cihaz kayıtlı diyor. Bunu nasıl kırabilirim?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 30 Mart 2025 #12 Geraltın kılıcı dedi: Hocam, orjinal sürümü kurdum ancak bu seferde Mi hesabı isteniyor. Bu cihaz kayıtlı diyor. Bunu nasıl kırabilirim? Genişletmek için tıkla... Gidip aldığın kişi ile görüş kaldırsın.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam, orjinal sürümü kurdum ancak bu seferde Mi hesabı isteniyor. Bu cihaz kayıtlı diyor. Bunu nasıl kırabilirim? Genişletmek için tıkla... Gidip aldığın kişi ile görüş kaldırsın.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.512 Çözümler 19 Beğeniler 3.757 Yer Cintra 30 Mart 2025 #13 DogancanYr dedi: Gidip aldığın kişi ile görüş kaldırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam, görüştüm. Şifre istiyorum şu anda. Direkt nasıl kaldırabilirim? Sunucudan falan oluyormuş.
DogancanYr dedi: Gidip aldığın kişi ile görüş kaldırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam, görüştüm. Şifre istiyorum şu anda. Direkt nasıl kaldırabilirim? Sunucudan falan oluyormuş.