Google verilen reklamları hiç mi incelemiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dewberry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 727
  • Etiketler Etiketler
    google

dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Hadi copcatanlik uygulamalari, okey oyunlari etc. reklamlarina okeyim ama bu nedir Allah askina? Bildigin Turkiye Cumhuriyeti'ne tehdit bu. Reklam İsveç'ten verilmis olarak gozukuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen çok fazla reklam verildiği için reklamlar ayrıntılı bir kontrolden geçmiyor. Bunun yerine tahminimce şikayet edilen reklamları inceliyorlar. Özetle kontrol işinin çoğunluğunu son kullanıcıya yıkıyorlar.

Eğer reklam İsveç'ten verildiyse YouTube veya Türkiye bu konu hakkında bir şey yapamaz. İsveç ypg ve PKK barındıran ülkelerden biri zaten.

Nereye baksam saçma saçma reklamlar ömrümde daha reklam engelleyici kullanmış insan değildim ama şu an bu reklamlar yüzünden kullanıyorum.

Bu ne oğlum ya? Hadi tamam ilişki uygulamaları falan neyse de arkadaş bu neden olabilir ki? Bu reklamların hiçbiri adam gibi bir incelemeden geçmiyor ki.

Parayı aldıktan sonra kimsenin umurunda değil. Instagram'da çıkan reklamların tamamı dolandırıcılık amaçlı. Kabak gibi yapay zeka ile yapılan videolar ve görseller. Her gördüğümde bildiriyorum. Bugüne kadar bir tanesi bile kaldırılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…