Google'dan daha iyi arama motoru: Kagi

Benim demek istediğim arama yapabildiğimiz kısımdı. Siteye girdim arama motoru karşıma çıktı bari siteyi kullanışlı yapsınlar. Özellikleri güzel ama fiyat kötü.

Hocam mesela Türkiye'ye özel aylık 90-130 TL gibi makul bir fiyat yapsalar ben alırım.

Hocam gidip 10-25 dolar da veremem yani bir arama motoruna. Fakat Kagi çok güçlü bir arama motoru bu yüzden aylık 90TL gibi bir fiyat bence makul.
Tek kullanılacak bir arama motoru için Avrupa'da fazla değil bence. Türkiye'de de 300 lira iyi

Tamamen kullanılacak bir arama motoru için Avrupa'da fazla değil bence. Türkiye'de de 300 lira iyi.

Hocam benim dediğim aylık fiyatlandırma olarak fakat. Bir arama motoruna aylık 300TL vermem yani. Türkiye'ye özel fiyatlandırma eklesinler öyle satın alacağım.

Hocam benim dediğim aylık fiyatlandırma olarak fakat. Bir arama motoruna aylık 300TL vereceğime gidip DuckDuckGo kullanırım.

Game Pass endeksli fiyat biçtim swykdeofr6. Şu an favorim Google. Türkçeye özendiğinde Brave olacak şu an çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı paralı mı olur muş . Windows yerine Linux kullanmak gibi bir şey bu. Google, Opera varken neden bunu kullanma ihtiyacı duyayım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…