GoPro Windows Bağlantı Problemi

wndhndz541

Üyecik
Herkese merhaba,

Yakın zamanda yeni bir GoPro HERO13 Black satın aldım. Birkaç video çektim ve bunları düzenlemek için Windows bilgisayarıma aktarmak istiyorum.

HERO13 Black'i USB-C kablosuyla bilgisayarıma bağladığımda Windows bağlantı sesini çıkarıyor ve kamera görev çubuğunda “HERO13 Black” olarak görünüyor. Ancak Dosya Gezgini'nde görünmüyor, dolayısıyla kameradaki fotoğraf ve videolara erişemiyor veya görüntüleyemiyorum.

Aygıt Yöneticisi'nde Taşınabilir Aygıtlar altında görünüyor, fakat buna rağmen dosyalara hiçbir şekilde erişemiyorum.

Farklı bir laptopa bağladım.
Farklı bir USB-C veri kablosu kullandım.
Kamerayı Bluetooth üzerinden bilgisayara bağlamayı denedim.
Aygıt Yöneticisi'ni kontrol ettim; kamera taşınabilir ağ aygıtı olarak algılanıyor.

Ne yazık ki bunların hiçbiri verileri almamı engelleyen sorunu çözmedi.

Daha önce GoPro HERO12 Black kullanıyordum ve onu Windows bilgisayarıma bağladığımda hiçbir sorun yaşamadan dosyalara erişebiliyordum.

HERO13 Black'te benzer bir sorun yaşayan veya bunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

Konuyla alakalı istediğiniz tüm bilgileri sağlarım.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim!

HERO12 kullanırken USB C ile mi bağlıyordun yine?
Evet, 13'ü bağladığım gibi bağlıyordum. Sorunun kaynağının GoPro cihazların yeni versiyonlarında windows tarafından tanınmasını sağlayan otomatik MTP (Medya Aktarım Protokolü) ayarından kaynaklandığını düşünüyorum. GoPro'da "Şarj Modu", "Medya Aktarım Modu", "Bluetooth" gibi çeşitli aktarım modları var ve bunlar arasında cihaz otomatik olarak kendisi geçiş yapıyor. Benim sorunumda cihaz şarj modu döngüsünde takılı kalmış olabilir. Aslında şu anki amacım şarj modundan medya aktarım moduna nasıl geçiş yapacağımı çözmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…