Spacer Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 30 Beğeniler 24 Yer Young Street Bridge 3 Eylül 2024 #1 Gördüğünüz en saçma rüyalar nelerdir? Beni bir keresinde Hitman kovalıyordu, katana fırlatıyorlardı.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 3 Eylül 2024 #2 Spacer dedi: Gördüğünüz en saçma rüyalar nelerdir? Beni bir keresinde Hitman kovalıyordu, katana fırlatıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Kuzenim zombi felaketi başlatmıştı. Çok zevkliydi ama saçmaydı. Nedense uyanmak istemiyorum öyle olunca.
Spacer dedi: Gördüğünüz en saçma rüyalar nelerdir? Beni bir keresinde Hitman kovalıyordu, katana fırlatıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Kuzenim zombi felaketi başlatmıştı. Çok zevkliydi ama saçmaydı. Nedense uyanmak istemiyorum öyle olunca.
pawEn 1 Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.366 Çözümler 13 Beğeniler 5.020 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Eylül 2024 #3 Spacer dedi: Gördüğünüz en saçma rüyalar nelerdir? Beni bir keresinde Hitman kovalıyordu, katana fırlatıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Serdar Ortaç ile bir adada Jolly reklamı yapıyorduk.
Spacer dedi: Gördüğünüz en saçma rüyalar nelerdir? Beni bir keresinde Hitman kovalıyordu, katana fırlatıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Serdar Ortaç ile bir adada Jolly reklamı yapıyorduk.
erdym 63 Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.787 Makaleler 2 Çözümler 44 Beğeniler 4.363 Yer İstanbul 3 Eylül 2024 #4 İtfaiye evi söndürürken evin içinde tuvalete gidip tuvaletimi yapıyordum. Birkaç saniye sonra fark edip ayıldım gerçekte tuvalete gitmemişim.
İtfaiye evi söndürürken evin içinde tuvalete gidip tuvaletimi yapıyordum. Birkaç saniye sonra fark edip ayıldım gerçekte tuvalete gitmemişim.
LA Knight 64 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.727 Çözümler 17 Beğeniler 3.080 3 Eylül 2024 #5 Bir binanın önünden geçiyordum, binanın önünde de polis doluydu. Polis fuhuş baskını yapmış, okulda simasını hatırladığım herkes o binadan ters kelepçeyle çıkıyordu.
Bir binanın önünden geçiyordum, binanın önünde de polis doluydu. Polis fuhuş baskını yapmış, okulda simasını hatırladığım herkes o binadan ters kelepçeyle çıkıyordu.
SadeceZinzap 7 Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 726 Çözümler 10 Beğeniler 742 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 3 Eylül 2024 #6 İnternet kafeye oyun oynamaya gittim, 2 saniye sonra kendimi okulun bilgisayar laboratuvarında buldum.
İnternet kafeye oyun oynamaya gittim, 2 saniye sonra kendimi okulun bilgisayar laboratuvarında buldum.
Pcman80 3 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 Beğeniler 768 Yer Gerçekte var olmayan yer. 3 Eylül 2024 #7 Arabayla Avustralya'ya giderken OPET'te duruyordum.
KS KS Spacer Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 30 Beğeniler 24 Yer Young Street Bridge 3 Eylül 2024 #8 Pcman80 dedi: Arabayla Avustralya'ya giderken OPET'te duruyordum. Genişletmek için tıkla... Seaways yazmanızı öneririm.
Pcman80 dedi: Arabayla Avustralya'ya giderken OPET'te duruyordum. Genişletmek için tıkla... Seaways yazmanızı öneririm.