Şöyle bir problem yaşıyorum; masaüstünde takılmalar olduğunu fark ettim ve PC boştayken fan sesi çok gelmeye başladı. Görev yöneticiden neler olduğuna bakmak istediğimde fan sesi düşüyor ve düzeliyor. Yöneticiyi kapattığımda birkaç dakika içinde fan sesleri tekrar yükselmeye başlıyor ta ki yöneticiyi açana kadar. Virüs olduğundan şüphelendiğim için HitmanPro yükledim ve tarattım birkaç bir şey buldu sildim ama düzelmedi. Şimdi de Kaspersky indirdim kurdum PC dondu, yeniden başlattım her şey normal şifremi girip masaüstünün gelmesini beklediğimde siyah ekranda kalıyor bu defa da. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
Arkada bir şey çalışıyor olabilir mi? Oyundayken Alt + Tab atarak görev yöneticisine geçince fanlar yavaşlar, ısı düşer ya. Onun gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Şöyle bir problem yaşıyorum; masaüstünde takılmalar olduğunu fark ettim ve PC boştayken fan sesi çok gelmeye başladı. Görev yöneticiden neler olduğuna bakmak istediğimde fan sesi düşüyor ve düzeliyor. Yöneticiyi kapattığımda birkaç dakika içinde fan sesleri tekrar yükselmeye başlıyor ta ki yöneticiyi açana kadar. Virüs olduğundan şüphelendiğim için HitmanPro yükledim ve tarattım birkaç bir şey buldu sildim ama düzelmedi. Şimdi de Kaspersky indirdim kurdum PC dondu, yeniden başlattım her şey normal şifremi girip masaüstünün gelmesini beklediğimde siyah ekranda kalıyor bu defa da. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler
Arkada bir şey çalışıyor olabilir mi? Oyundayken Alt + Tab atarak görev yöneticisine geçince fanlar yavaşlar, ısı düşer ya. Onun gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Belki de işte format atmadan çözmek istiyorum işi ama bu defa da masaüstü gelmiyor siyah erkanda kaldım. Siyah ekrandayken de görev yöeneticisi açılmıyor. Galiba mecbur format atacağım.
Yöneticiyi açınca kontrol ettim virüs olabilecek bir şey yok. Zaten yöneticiyi açınca işlemci kullanımı %2e kadar düşüyor.
Belki de işte format atmadan çözmek istiyorum işi ama bu defa da masaüstü gelmiyor siyah erkanda kaldım. Siyah ekrandayken de görev yöeneticisi açılmıyor. Galiba mecbur format atacağım.