Görev yöneticisini açınca işlemci ısısının düşmesi

lasnar

Uzman
Merhaba,
  • İşlemcim R5 5600,
  • Ekran kartı 4060
  • B450M K 2 anakart

Şöyle bir problem yaşıyorum; masaüstünde takılmalar olduğunu fark ettim ve PC boştayken fan sesi çok gelmeye başladı. Görev yöneticiden neler olduğuna bakmak istediğimde fan sesi düşüyor ve düzeliyor. Yöneticiyi kapattığımda birkaç dakika içinde fan sesleri tekrar yükselmeye başlıyor ta ki yöneticiyi açana kadar. Virüs olduğundan şüphelendiğim için HitmanPro yükledim ve tarattım birkaç bir şey buldu sildim ama düzelmedi. Şimdi de Kaspersky indirdim kurdum PC dondu, yeniden başlattım her şey normal şifremi girip masaüstünün gelmesini beklediğimde siyah ekranda kalıyor bu defa da. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.

Arkada bir şey çalışıyor olabilir mi? Oyundayken Alt + Tab atarak görev yöneticisine geçince fanlar yavaşlar, ısı düşer ya. Onun gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Bazı virüsler görev yöneticisini açınca yakalanmamak için otomatik kendilerini durduruyorlar. Ondandır büyük ihtimal.

Kaspersky'in bootable antivirusuyle taratın. Cilalar şerefsizi

Güvenli modda başlatmayı denediniz mi?

Arkada bir şey çalışıyor olabilir mi? Oyundayken Alt + Tab atarak görev yöneticisine geçince fanlar yavaşlar, ısı düşer ya. Onun gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Yöneticiyi açınca kontrol ettim virüs olabilecek bir şey yok. Zaten yöneticiyi açınca işlemci kullanımı %2e kadar düşüyor.

Bazı virüsler görev yöneticisini açınca yakalanmamak için otomatik kendilerini durduruyorlar. Ondandır büyük ihtimal.
Belki de işte format atmadan çözmek istiyorum işi ama bu defa da masaüstü gelmiyor siyah erkanda kaldım. Siyah ekrandayken de görev yöeneticisi açılmıyor. Galiba mecbur format atacağım.

Malwarebytes ile tarama yap bir de.
Yaptım ama çözemedim.

Bunu deneyeceğim de masaüstü siyah ekranda kaldı

İfadeler: 29
Muhtemelen ciddi bir şey yoktur, Çalıştır'ı açıp içine explorer.exe yazar mısın kolaydaysa PC?

Muhtemelen ciddi bir şey yoktur, Çalıştır'ı açıp içine explorer.exe yazar mısın kolaydaysa PC?
Şu an çalışıyorum akşam geldiğimde açarım denerim. Ama pc en son siyah ekranda kaldı. Onu da çözemedim. Henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…