Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 23 Ekim 2025 #1 Almayı düşünüyordum çıktıktan birkaç gün sonra, ancak çıktıktan 10 dakika sonra tükendi biletler. Evet büyük bir grup ama bu kadar hızlı tükenmesi normal mi? Moralim bozuldu şimdi alamayınca.
Almayı düşünüyordum çıktıktan birkaç gün sonra, ancak çıktıktan 10 dakika sonra tükendi biletler. Evet büyük bir grup ama bu kadar hızlı tükenmesi normal mi? Moralim bozuldu şimdi alamayınca.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.504 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 23 Ekim 2025 #2 Biletlerin cogunlugunu karaborsacilar kapti.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.957 Çözümler 16 Beğeniler 8.213 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 23 Ekim 2025 #3 Hayvan gibi popüler bir grup değil mi? Tükenmesi normal.
Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 709 Çözümler 15 Beğeniler 562 Yer İstanbul 23 Ekim 2025 #4 Normal. Popüler grupların biletleri hemen tükenir, çoğu zaman da karaborsaya düşer.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 23 Ekim 2025 #5 Hybrid Theory dedi: Normal. Popüler grupların biletleri hemen tükenir, çoğu zaman da karaborsaya düşer. Genişletmek için tıkla... Blackraven dedi: Hayvan gibi popüler bir grup değil mi? Tükenmesi normal. Genişletmek için tıkla... Simon dedi: Biletlerin cogunlugunu karaborsacilar kapti. Genişletmek için tıkla... Orası öyle, tek seçenek hayvan gibi pahalıya almak mı oluyor şimdi?
Hybrid Theory dedi: Normal. Popüler grupların biletleri hemen tükenir, çoğu zaman da karaborsaya düşer. Genişletmek için tıkla... Blackraven dedi: Hayvan gibi popüler bir grup değil mi? Tükenmesi normal. Genişletmek için tıkla... Simon dedi: Biletlerin cogunlugunu karaborsacilar kapti. Genişletmek için tıkla... Orası öyle, tek seçenek hayvan gibi pahalıya almak mı oluyor şimdi?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.504 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 23 Ekim 2025 #6 Ethem Efe dedi: Orası öyle, tek seçenek hayvan gibi pahalıya almak mı oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Alma. Gerek yok. Gorillaz'in kendisi karaborsacilar kadar kazanmiyordur emin ol.
Ethem Efe dedi: Orası öyle, tek seçenek hayvan gibi pahalıya almak mı oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Alma. Gerek yok. Gorillaz'in kendisi karaborsacilar kadar kazanmiyordur emin ol.
Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 709 Çözümler 15 Beğeniler 562 Yer İstanbul 23 Ekim 2025 #7 Ethem Efe dedi: Orası öyle, tek seçenek hayvan gibi pahalıya almak mı oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef. Veya hızlı davranıp kapman gerekiyor bir sonraki sefere.
Ethem Efe dedi: Orası öyle, tek seçenek hayvan gibi pahalıya almak mı oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef. Veya hızlı davranıp kapman gerekiyor bir sonraki sefere.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 23 Ekim 2025 #8 Simon dedi: Alma. Gerek yok. Gorillaz'in kendisi karaborsacilar kadar kazanmiyordur emin ol. Genişletmek için tıkla... Hybrid Theory dedi: Evet, maalesef. Veya hızlı davranıp kapman gerekiyor bir sonraki sefere. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama alırım gibi ya. Uzun zamandır böyle güzel bir konsere gitmek istiyorum.
Simon dedi: Alma. Gerek yok. Gorillaz'in kendisi karaborsacilar kadar kazanmiyordur emin ol. Genişletmek için tıkla... Hybrid Theory dedi: Evet, maalesef. Veya hızlı davranıp kapman gerekiyor bir sonraki sefere. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama alırım gibi ya. Uzun zamandır böyle güzel bir konsere gitmek istiyorum.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.504 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 23 Ekim 2025 #9 Ethem Efe dedi: Orası öyle ama alırım gibi ya. Uzun zamandır böyle güzel bir konsere gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Iyi eglenceler simdiden o zaman.
Ethem Efe dedi: Orası öyle ama alırım gibi ya. Uzun zamandır böyle güzel bir konsere gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Iyi eglenceler simdiden o zaman.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 23 Ekim 2025 #10 Ön taraftan almayı denedim alamadım. Genel alanida alamadım. Bir şey olabilir işin içinde.