B Barisgzl1 Çalışkan Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 3 24 Şubat 2026 #1 Arkadaşlar Görsel İletişim Tasarımı okuyorum açıköğretimden, bitirince ne iş yapıyorlar?
Behzatinho Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 370 Beğeniler 304 Yer Donauinsel 24 Şubat 2026 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Görsel İletişim Tasarımı okuyorum açıköğretimden, bitirince ne iş yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Özel sektörü pek bilmiyorum ama devletteki merkezi atamalarının çok düşük olduğunu görmüştüm
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Görsel İletişim Tasarımı okuyorum açıköğretimden, bitirince ne iş yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Özel sektörü pek bilmiyorum ama devletteki merkezi atamalarının çok düşük olduğunu görmüştüm
KS KS B Barisgzl1 Çalışkan Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 3 24 Şubat 2026 #3 Behzatinho dedi: Özel sektörü pek bilmiyorum ama devletteki merkezi atamalarının çok düşük olduğunu görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda nerelerde çalışır? Son düzenleme: 24 Şubat 2026
Behzatinho dedi: Özel sektörü pek bilmiyorum ama devletteki merkezi atamalarının çok düşük olduğunu görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda nerelerde çalışır?
TheseusunGemisi Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 240 Beğeniler 106 Yer Tartaros 2 Mart 2026 #4 Ucu oldukça açık. Açıköğretim eğitimini bilmiyorum fakat reklam ajansları ya da firma bünyelerinde çalışıp basılı ya da dijital tasarım yaparsın. UI tasarımcısı olup program/web/app arayüzleri yapabilirsin.
Ucu oldukça açık. Açıköğretim eğitimini bilmiyorum fakat reklam ajansları ya da firma bünyelerinde çalışıp basılı ya da dijital tasarım yaparsın. UI tasarımcısı olup program/web/app arayüzleri yapabilirsin.