Michael MYERS 73 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.145 Çözümler 89 Beğeniler 6.512 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:18 #1
Kriyus 73 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 729 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 319 Yer Batman Bugün 17:21 #2 Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi?
KS KS Michael MYERS 73 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.145 Çözümler 89 Beğeniler 6.512 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:25 #3 Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyun güzel olmasına güzel de parasına değer mi bilmiyorum, para vermeyecekseniz ayırdığınız zamana değer gibi. AC hastası biri değilim o yüzden ana hikaye odaklı oynadım, 16 saatte bitti. Hikaye anlamında pek de tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim.
Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyun güzel olmasına güzel de parasına değer mi bilmiyorum, para vermeyecekseniz ayırdığınız zamana değer gibi. AC hastası biri değilim o yüzden ana hikaye odaklı oynadım, 16 saatte bitti. Hikaye anlamında pek de tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim.
Hasanxcd 1 Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 498 Çözümler 2 Beğeniler 213 Bugün 18:12 #4 Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Ubisoft+ alın satın almayın oyunu. Normal Black Flag'le çok bir fark yok ama güzel oyun combatı falan çok kolay.
Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Ubisoft+ alın satın almayın oyunu. Normal Black Flag'le çok bir fark yok ama güzel oyun combatı falan çok kolay.
korro 5 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 847 Çözümler 1 Beğeniler 530 19 dakika önce #5 15 saat için 2bin liradan fazla para vermek günah yahu.