Michael MYERS 119 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Çözümler 99 Beğeniler 6.999 Yer Haddonfield, Illinois 8 Ağustos 2026 #1
Kriyus 119 Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 909 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 399 Yer Batman 8 Ağustos 2026 #2 Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi?
KS KS Michael MYERS 119 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.522 Çözümler 99 Beğeniler 6.999 Yer Haddonfield, Illinois 8 Ağustos 2026 #3 Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyun güzel olmasına güzel de parasına değer mi bilmiyorum, para vermeyecekseniz ayırdığınız zamana değer gibi. AC hastası biri değilim o yüzden ana hikaye odaklı oynadım, 16 saatte bitti. Hikaye anlamında pek de tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim.
Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyun güzel olmasına güzel de parasına değer mi bilmiyorum, para vermeyecekseniz ayırdığınız zamana değer gibi. AC hastası biri değilim o yüzden ana hikaye odaklı oynadım, 16 saatte bitti. Hikaye anlamında pek de tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim.
Hasanxcd 7 Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 628 Çözümler 2 Beğeniler 266 8 Ağustos 2026 #4 Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Ubisoft+ alın satın almayın oyunu. Normal Black Flag'le çok bir fark yok ama güzel oyun combatı falan çok kolay.
Kriyus dedi: Oyunu beğendiniz mi? Hiç Assassin's Creed oynamadım ama düşünüyorum oynamayı. Değer mi? Genişletmek için tıkla... Ubisoft+ alın satın almayın oyunu. Normal Black Flag'le çok bir fark yok ama güzel oyun combatı falan çok kolay.
korro Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 871 Çözümler 1 Beğeniler 533 8 Ağustos 2026 #5 15 saat için 2bin liradan fazla para vermek günah yahu.