s3mih89 Çalışkan Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 1 Mayıs 2026 #1 Selam, CS2 oynarken arkadaşlarıma katılamıyorum veya onlar beni davet edemiyor. Bir arkadaşım sorunun bundan kaynaklı olduğunu söyledi, bunu nasıl kapatabilirim? Not: Gizlilik ayarlarım herkese açık ve çevrim içiyim.
Selam, CS2 oynarken arkadaşlarıma katılamıyorum veya onlar beni davet edemiyor. Bir arkadaşım sorunun bundan kaynaklı olduğunu söyledi, bunu nasıl kapatabilirim? Not: Gizlilik ayarlarım herkese açık ve çevrim içiyim.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.557 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.118 1 Mayıs 2026 #2 Profilinize girin. Profili düzenleye tıklayın. Gizlilik ayarları sekmesinden oyun detaylarını "Sadece Arkadaşlar" yapın. Artı 0 Eksi
Profilinize girin. Profili düzenleye tıklayın. Gizlilik ayarları sekmesinden oyun detaylarını "Sadece Arkadaşlar" yapın.
KS KS s3mih89 Çalışkan Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 1 Mayıs 2026 #3 sirius dedi: Profilinize girin. Profili düzenleye tıklayın. Gizlilik ayarları sekmesinden oyun detaylarını "sadece arkadaşlar" yapın. Eki Görüntüle 245304 Genişletmek için tıkla... Yine aynı hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2026 Artı 0 Eksi
sirius dedi: Profilinize girin. Profili düzenleye tıklayın. Gizlilik ayarları sekmesinden oyun detaylarını "sadece arkadaşlar" yapın. Eki Görüntüle 245304 Genişletmek için tıkla... Yine aynı hocam.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.557 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.118 2 Mayıs 2026 #4 s3mih89 dedi: Yine aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Kütüphanede sağ tıklayın. Yönet kısmına gelin. Gizliliği kaldırın tuşu çıkıyor mu yoksa gizli olarak işaretle mi çıkıyor? Artı 0 Eksi
s3mih89 dedi: Yine aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Kütüphanede sağ tıklayın. Yönet kısmına gelin. Gizliliği kaldırın tuşu çıkıyor mu yoksa gizli olarak işaretle mi çıkıyor?