Çözüldü Görüntü bozulması neyden kaynaklanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ekran böyle olup kararıyor arkadaşlar. VRAM arızası mı yoksa HDMI arızası mı yardımcı olur musunuz?

Tam net belli değil, daha net bir fotoğraf çekersen daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda olmaya başladıysa Nvidia sürücüsünü DDU ile kaldırıp, 566.36 sürücüsüne geri dönün.

Güncel sürücünün bu tarz sorunları var. Ben en son sürücüde sistem başlayınca ekranın en üstünde siyah titremeler yaşıyorum. Onun dışında AC Shadows'da FPS yükselttiğinden katlanıyorum. Shadows oynamasam 5 dakika durmam.

Bunun dışında ekran kararıyor, ama geri geliyorsa ve Hz düşmesi, renk bozulması yaşıyorsan kablo sorunu olabilir. Bir de ben Windows 11 en güncel sürümünü kullanıyorum. Uyku ve belirli bir süre sonra ekranı kapatma modları açıkken, yani bu modlara girdikten sonra tekrar açınca ya monitörden dolayı bilmiyorum. Renk bozulma sorunu yaşıyorum. Yani RGB ayardan, renkleri bulanık gösteren bir ayara geçiyor. Monitör kaynaklı da olabilir, araştırmalarımda monitörü kullananlar benzer sorunları yaşamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…